FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Yksilöllinen arkkitehtipalvelu
Ajatonta skandinaavista muotokieltä
Selkeä, toimiva ja kustannustehokas
Puupalkkilasipääty tuo luonnonvalon sisätiloihin
Pelkistettyä ja selkeälinjaista arkkitehtuuria
Vaihtoehtoisia ratkaisuja, yksilöllisiä kohteita
Tuo geometrian ja luonnon yhteen
Kesyttömän luonnon ja rouhean designin ystävälle

Talo- ja huvilamallistot

Honkatalot Flexible Design

Valmistamme hirsitaloja sekä puutaloja, mistä muodostuu etu tuottaa näitä ratkaisuja toisiinsa nivoutuen. Perinteisesti on ajateltu, että hirsi- ja puutalot ovat eri tuotteita. Joustavan tuotantoteknologiamme ansiosta pystymme tuottamaan minkä tahansa mallin millä tahansa rakenneratkaisulla. Oli mielessäsi sitten kaupunkikodiksi sopiva moderni hirsitalo tai lämminhenkinen perinteinen puutalo, tärkeintä on löytää arkkitehtuuriltaan ja tyyliltään miellyttävä malli, jonka toteutamme haluamallasi ratkaisulla.

Jokainen talo on yksilö

Uskomme että perheiden tarpeet asumisesta ovat erilaiset, minkä vuoksi jokainen talo on tuotannossamme erilainen. Kotisi tai huvilasi voi olla jokin mallistojemme taloista sellaisenaan tai haluamillasi muutoksilla toteutettu. Se voi olla myös täysin yksilöllisesti suunniteltu, jolloin voimme toteuttaa omat suunnitelmasi tai arkkitehtipalvelumme voi olla apunasi.

Yksilöllisyys on nouseva trendi myös vapaa-ajan asumisessa. Honkatalojen hirsihuvilat ja puuhuvilat suunnitellaan juuri Sinun toiveidesi mukaan, juuri Sinun tontillesi. Aktiivilomailuun sopiva kakkoskoti, koko suvun yhteinen kokoontumispaikka, jossa on paljon tilaa yhdessä oleiluun, tai koruton erämökki – laatuun kannattaa aina panostaa. Honkatalojen huvilat tehdään korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista, jotka takaavat, että voit nauttia huvilaelämästäsi huoletta vielä vuosien jälkeenkin.

esite_banneri

Lisää aiheesta:

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018