FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi

CE-merkintä

ce_iso

CE-merkintä mahdollistaa tuotteen vapaan liikkumisen Euroopan talousalueella. Se on valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää Euroopan unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset. CE-merkinnästä hyötyvät monet suomalaisetkin yritykset, joiden tuotteiden pääsyn eurooppalaisille markkinoille merkintä takaa.

Rakennustuotteiden CE-merkintä tuli Suomessa pakolliseksi Euroopan komission rakennustuoteasetuksen (305/2011) CE-merkintää koskevan asetuksen osan voimaantulon myötä 1.7.2013 niille rakennustuotteille, joille on olemassa CE-merkinnän mahdollistava yhdenmukaistettu standardi.

Honkataloille on myönnetty CE-merkintä eurooppalaisen teknisen hyväksynnän ETA-13/0767 mukaiselle hirsitalon rakennussarjalle sekä liimapuulle.

Suoritustasoilmoitus – hirsitalon rakennussarja (Dop No. 802-1/2013)

CE – hirsitalon rakennussarja

Suoritustasoilmoitus – liimapuu (Dop No. 903-1/2013)

CE – liimapuu

AAA-luottoluokitus

Honkatalot kuuluu Soliditet-luottoluokituksen korkeimpaan AAA-luottoluokkaan. Vaatimuksena ko. luottoluokkaan pääsemiselle on erinomaiset talouden tunnusluvut, positiivinen tausta ja maksukäyttäytyminen sekä riittävä toiminnan volyymi. Vain n. 2,57% yrityksistä yltää tähän luottoluokitukseen.

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki siitä, että Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Samalla se on vahva viesti yrityksen taloudellisesta vakaudesta, ja tukee Honkatalojen imagoa myös työnantajana.

Olemme Suomen Vahvimpana mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin edellytyksenä on kuuluminen Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen (AAA tai AA+).

Kauppalehden Menestyjä-yritys 2015

menestyjamerkki

Nuottisaaren Saha konserni on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Renewable power certified by Enegia

enegia_logoHonkatalot on hankkinut EECS:n alaisia RES-GO sähkön alkuperätakuita vuodelle 2017. Sähkön tuotantomuoto on ympäristöystävällinen suomalainen vesivoima.

EECS REG-GO sähkön alkuperätakuut ovat Euroopan Unionin Uusiutuvan Energian Direktiivin 2009/28/EC mukaisia sähkön alkuperätakuita, joilla sähkön alkuperä varmennetaan uusiutuvilla energianlähteillä tuotetuksi ja hiilidioksidivapaaksi.

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018