FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Honkatalot-hirsitalo tehdään synnynnäisellä ammattitaidolla
Ekopuutalo on terveellinen asumismuoto
Puupalkkitalo tuo luonnon sisälle
Laadukasta huvilaelämää

Ekologinen koti hirsitalona, puutalona tai puupalkkitalona

Lähes jokainen rakennus voidaan modernin tuotantoteknologiamme ansiosta valmistaa millä tahansa rakennustavalla. Suurin osa hirsitaloista toteutetaan massiivihirsitaloina, mikä tarkoittaa, että seinärakenteesta tulee yksiaineinen. Paksu lamellihirsi toimii itsessään lämmöneristeenä, minkä vuoksi muita eristeitä ei seinärakenteessa tarvita.

Puutalot valmistamme ekopuutaloina, jolloin seinärakenteessa ei käytetä tavallisesti käytettyjä eristeitä; mineraalivillaa ja muovia. Nämä korvataan luonnonmukaisilla eristeillä eli puukuitueristeellä ja paperilla. Näin seinärakenteesta tulee hengittävä.

Puutalomme on toteutettu pre-cut-tekniikalla, jolloin tehtaalla määrämittaan katkotut puuosat kootaan työmaalla ja mitään valmiita elementtejä ei käytetä. Honkataloilla on käytössä ainutlaatuinen Pre-Cut Strong -runkorakenne (60×195), joka tarjoaa asiakkaalle muita markkinoilla olevia pre-cut-rakenteita jämäkämmän ja massiivisemman runkorakenteen.

Puupalkkitalo on painumaton ja massiivinen taloratkaisu, jossa talon runko on valmistettu paksuista liimapalkeista. Puupalkkitalossa voidaan seinäpintojen verhouksessa käyttää ekopuutalon tavoin monipuolisesti erilaisia materiaaleja; puuta, kiveä tai lasia.

Kaikki toteutustavat ovat saatavilla myös vapaa-ajan rakentamiseen.

esite_banneri

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018