FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi

Toiveidesi mukaan räätälöity hirsitalo

Valmistamme Honkatalot-hirsitalot synnynnäisellä ammattitaidolla

Moderni hirsitalo on aito luonnontuote, joka tekee hyvää niin asukkailleen kuin ympäristölleen. Se kestää aikaa ja säilyttää arvonsa. Me Honkataloilla valmistamme yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja, jotka räätälöidään viimeistä yksityiskohtaa myöten asiakkaan toiveiden mukaan. Puunjalostus on meille intohimo, joka on periytynyt perheyrityksessämme jo neljännessä polvessa.

Hirsitalo, jossa design ja luonto kohtaavat

Hirsitaloissamme vankka tietotaito puun käsittelystä yhdistyy design-ajatteluun. Talojemme suunnittelu lähtee asiakkaan yksilöllisistä toiveista ja tarpeista sekä tontin suomista mahdollisuuksista – arjessa toimiva ja korkeatasoinen arkkitehtuuri sekä tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat ovat meille kunnia-asia. Huolellinen suunnittelu yhdessä alan edistyksellisimpien innovaatioiden sekä viimeisimmän tuotantoteknologian kanssa tuovat myös hirsitalosta haaveilevan ulottuville modernin arkkitehtuurin parhaat puolet: avaruutta tuovat tilaratkaisut sekä laajat lasipinnat, joiden kautta ympäröivä luonto vuodenaikoineen tulee osaksi sisustusta.

 

 

Meiltä saat parhaat ratkaisut moderniin hirsitaloon

Moderni arkkitehtuuri vaatii rakenteilta paljon. Jotta talo voi olla designiltaan harmoninen ja saumaton kokonaisuus, jokaisen detaljin ja ratkaisun on oltava tarkkaan harkittu. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme, jotta massiivipuu taipuisi entistäkin paremmin modernin designin tarpeisiin.

Moderni hirsitalo Riihi Seinäjoen asuntomessuilla 2016

Innovaatioihimme lukeutuvat mm. City-nurkka, jonka ansiosta hirret kulkevat samassa tasossa eikä perinteistä pitkänurkkaa tarvita, kiinteisiin ikkunoihin kehitetty HTWS-ikkunajärjestelmä, patentoitu painumaton hirsirakenne sekä omat Sharpline– ja Softline-profiilimme, jotka tekevät hirsiseinästä huolitellun ja yhtenäisen näköisen. Yhdessä nämä ratkaisut muodostavat kokonaisuuden, joka on vertaansa vailla. Huolella suunniteltu ja oikein toteutettu moderni hirsitalo on tyylikäs, turvallinen ja pitkäikäinen.

Hirsitalon hyvä sisäilma lisää hyvinvointia

Hirsitalossa sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina. Puiset pinnat säätelevät ilmankosteutta ja puhdistavat huoneilmaa, ja ne ovat miellyttäviä niin katsoa kuin koskettaa. Hirsitalossa on hyvä hengittää, siellä nukkuu hyvin ja voi hyvin. Siksi hirsitalo on erinomainen valinta allergiasta ja astmasta kärsiville ja kaikille terveydestään huolehtiville. Koska suhtaudumme sisäilman laatuun vakavasti, lamellihirtemme valmistetaan aina formaldehydivapaata liimaa käyttäen. Näin huoneilmaan ei haihdu mitään haitallisia yhdisteitä. Hirsitalo on lisäksi monin verroin ekologisempi muihin rakennustapoihin verrattuna, joten se tekee hyvää myös luonnolle.

Vain mielikuvitus on rajana

Teemme koteja ja vapaa-ajan asuntoja, joissa hyvinvointi, design ja ekologisuus ovat kaikki etusijalla. Hirsitalo Honkataloilta haastaa käsityksesi hirsirakentamisesta ja vie sen kokonaan uudelle tasolle. Meidän tehtävämme on toteuttaa rakentajien unelmia.  Tuo meille villeimmät visiosi ja mahdottomiksi tuomitut toiveesi – teemme niistä totta.  

 

 

 

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018