FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Ideologiamme

Jokainen Honkatalot-koti valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan. Siinä yhdistyvät Keski-Euroopan Zimmermeister-perinteistä kumpuava laatua korostava rakentaminen, huipputeknologia, pohjoisen luonnosta inspiraationsa ammentava design sekä niin ihmiselle kuin ympäristölle hyvää tekevät rakennusmateriaalit. Lue lisää ideologiastamme!

Zimmermeister

Keski-Euroopan vuosisatoja vanha Zimmermeister-perinne innoittaa meitä tavoittelemaan rakentamisessa vain parasta laatua.

Lue lisää

Luonto

Puhdas luonto on kauneinta, mitä maailmassa on. Tahdomme valmistaa koteja, jotka ovat harmoniassa ympäristönsä kanssa ja ottavat luonnon osaksi sisustusta.

Lue lisää

Hyvinvointi

Puupinnat tekevät hyvää niin ruumiille kuin mielelle. Sisäilma pysyy raikkaana ja puhtaana, ja hengittävässä talossa voi paremmin.

Lue lisää

Ekologisuus

Puu on ylivoimaisesti ekologisin rakennusmateriaali, ja sen valitseminen teko ympäristön puolesta. Puutalo on koti kertakäyttökulttuuria vastaan, kestävyyden puolesta.

Lue lisää

 

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018