FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi

Räätälöity talopaketti

Ydinajatuksenamme räätälöity talopaketti

Kaikki ihmiset ovat erilaisia, sen vuoksi jokaisen talon on oltava erilainen. Jokaisella perheellä on omat tarpeensa ja erityistoiveensa sekä mieltymyksensä asumisesta. Vain harvoin täysin samanlainen pohjaratkaisu ja julkisivu soveltuvat sellaisenaan jollekin toiselle perheelle. Sen vuoksi ydinajatuksenamme onräätälöidä jokainen talopaketti juuri Sinun toiveitasi ja tarpeitasi vastaavaksi.

Mallistomme ovat ns. ideapankkeja, jotka voivat toimia suunnittelun pohjana. Mallistojen talojen ja huviloiden pohjaratkaisuja sekä julkisivuja on mahdollista muuttaa täysin mieltymyksiesi mukaisesti. Talopaketti voi olla myös Honkatalojen arkkitehdin tai ns. ulkopuolisen arkkitehdin suunnittelema tai Sinun itse suunnittelemasi malli. Tärkeintä on löytää ratkaisu, joka vastaa juuri Sinun ja perheesi toiveita nyt ja tulevaisuudessa.

Suunnittele haluamasi pinta- ja sisustusmateriaalit

Sisältöihin voidaan lisätä yksilöllisesti erilaisia pintamateriaaleja(erikoispaneelit, sisustusvanerit, kiviseinät jne.) halutun ilmeen saavuttamiseksi. Toimitussisältöjä voidaan myös muuttaa mm. ovien, ikkunoiden, portaiden ja katemateriaalien osalta. Sisältöihin voidaan valita erilaisia ovivaihtoehtoja (viilupintaiset, jalopuiset ovet jne.), ikkunavaihtoehtoja (patteri-ikkunat, saksalaistyyppiset kippi-ikkunat jne.), porrasvaihtoehtoja (puulaji ja väri, lasi, metalli jne.) ja katemateriaalivaihtoehtoja (esim. betoni- vai savitiili, tiilen väri ja muoto, huopa, pelti jne.). Tavoitteena on löytää kokonaisuus, joka miellyttää ja vastaa toiveitasi unelmien kodista.

Talopaketti voi olla puutalo, hirsitalo, puupalkkitalo tai näiden yhdistelmä

Talopakettiisi Sinun on mahdollista valita rakennustapa ja materiaalit maan laajimmasta tuotevalikoimasta. Talo voi olla puutalo, hirsitalo, puupalkkitalo tai se voidaan räätälöidä näiden rakennustapojen yhdistelmäksi. Talopakettiin voidaan räätälöidä myös ns. vakiorakenneratkaisuista poikkeavia rakenneratkaisuja ja detaljeja halutun lopputuloksen saamiseksi (mm. näkyviä kattopalkkeja ja muita näkyviä rakenteita). Lähes jokainen mallistojemme talo tai huvila voidaan toteuttaa kaikilla rakennustavoillamme.

Kattava rakennuttamispalvelu

Olipa talosi tai huvilasi missä päin Suomea tahansa, voimme huolehtia ja olla apunasi talon rakennuttamiseen liittyvissä asioissa. Kaikki asentajamme ovatkoulutettuja ja ammattitaitoisia rakentajia, joilla on pitkän linjan kokemus puutalojen ja hirsitalojen pystyttämisestä. Talosi rakentaminen muuttovalmiiksi onnistuu projektoimalla jopa avaimet käteen -laajuuteen saakka, sillä teemme yhteistyötä erilaisten rakennusliikkeiden kanssa. Alueesi myyjä auttaa Sinua sopivimman asennusvaihtoehdon löytämisessä.

Aktiivinen myyjäpalvelu

Meillä Honkataloilla on kattava myyjäverkosto, joka palvelee Sinua eri puolilla Suomea. Kaikki myyjämme ovat asiantuntevia ja auttavat Sinua oikean taloratkaisun sekä tuotteen löytämisessä. Myyjämme tulevat mielellään ensin käymään tulevalla rakennuspaikalla, jotta talon suunnittelussa voidaan huomioida kaikki tontin olosuhteet. Myyjiltä saatte tietoa kaikkiin tuotteisiimme liittyen. Koskatuotevalikoimamme on erittäin laaja (hirsitalot, ekopuutalot ja puupalkkitalot), kannattaa eri tuotteista ja niiden ominaisuuksista sekä sopivuudesta itselle keskustella myyjämme kanssa. Alueesi myyjä voi järjestää myös Sinulle mahdollisuuden tutustua rakenteilla oleviin tai valmiisiin talokohteisiimme.

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2017