Uutuusmallisto Luxury Hut – muuttovalmista luksusta

Luxury Hut on uusi pelinavaus laadukkaaseen ja helppoon rakentamiseen. Miltä kuulostaisi korkealaatuisista materiaaleista toteutettu talo tai vapaa-ajan asunto, valmiina tontille toimitettuna? 

Muuttovalmis Luxury Hut rakennetaan toimitusvalmiiksi sisätiloissa. Teollinen valmistaminen hallissa mahdollistaa valvotun rakentamisprosessin, kuitenkin kustannustehokkaasti. Luxury Hut toimitetaan aina kiinteällä urakkahinnalla. 

Luxury Hut -konseptissa nopeus on keskiössä. Rakennukset voidaan rakentaa samaan aikaan, kun tontilla tehdään maatöitä ja perustuksia. Toimitus voi parhaimmillaan tapahtua heti, kun tontilla on valmista. Muuttamaan pääsee jopa samalla viikolla.

Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja tekniset ratkaisut

Luxury Hut -konseptiin kuuluu, että Honkataloille tärkeästä laadusta ja detaljiikasta pidetään kiinni. Luxury Hut -talot tehdään samasta parhaan laatuluokituksen puusta kuin muutkin Honkatalojen talot, ja niissä hyödynnetään samoja teknisiä ratkaisuja, kuten painumatonta hirsirakennetta ja HTWS-ikkunajärjestelmää. Luxury Hut voidaan toteuttaa myös ekopuutalorakenteella.

Rakennus voidaan toimittaa valmiina tontille, mutta se voidaan myös siirtää myöhemmin uuteen rakentamispaikkaa, kaupunkiin, jopa toiseen maahan. Perustamistapa on rossipohja pilariperustukselle.

Ihanteellinen ratkaisu kompaktiin rakentamiseen

Koska Luxury Hut -talot toimitetaan tontille valmiina, rakennuksen suositeltu maksimirunkoleveys on yhtenä kappaleena kuljetettaessa noin 7 metriä. Mikäli rakennus on tätä suurempi, se voidaan mahdollisesti kuljettaa lohkoina, riippuen kuitenkin rakennuksen muodosta.

Yhtenä kappaleena kuljetettaessa pohjan järkevä maksimikoko on noin 7 m x 20 m, ja korkeus ilman perustusta maksimissaan noin 5,7 m. Luxury Hut -talot voidaan kuljettaa sekä osissa tai kokonaisena riippuen rakennuksen mallista, muodosta, painosta, sekä toimituspaikasta. Kaikissa tapauksissa rakennus luovutetaan valmiina.

Oma Honkatalot-edustajasi kertoo mielellään lisää!

 

Luxury Hut