Uutuusmallisto Luxury Huts – muuttovalmista luksusta

Luxury Huts on uusi pelinavaus laadukkaaseen ja helppoon rakentamiseen. Miltä kuulostaisi korkealaatuisista materiaaleista toteutettu talo tai vapaa-ajan asunto, valmiina tontille toimitettuna? 

Muuttovalmis Luxury Hut rakennetaan toimitusvalmiiksi sisätiloissa. Teollinen valmistaminen hallissa mahdollistaa valvotun rakentamisprosessin, kuitenkin kustannustehokkaasti. Luxury Hut toimitetaan aina kiinteällä urakkahinnalla. 

Luxury Huts -konseptissa nopeus on keskiössä. Rakennukset voidaan rakentaa samaan aikaan, kun tontilla tehdään maatöitä ja perustuksia. Toimitus voi parhaimmillaan tapahtua heti, kun tontilla on valmista. Muuttamaan pääsee jopa samalla viikolla.

Korkealaatuiset rakennusmateriaalit ja tekniset ratkaisut

Luxury Huts -konseptiin kuuluu, että Honkataloille tärkeästä laadusta ja detaljiikasta pidetään kiinni. Luxury Huts -talot tehdään samasta parhaan laatuluokituksen puusta kuin muutkin Honkatalojen talot, ja niissä hyödynnetään samoja teknisiä ratkaisuja, kuten painumatonta hirsirakennetta ja HTWS-ikkunajärjestelmää. Luxury Huts voidaan toteuttaa myös ekopuutalorakenteella.

Rakennus voidaan toimittaa valmiina tontille, mutta se voidaan myös siirtää myöhemmin uuteen rakentamispaikkaa, kaupunkiin, jopa toiseen maahan. Perustamistapa on rossipohja pilariperustukselle.

Ihanteellinen ratkaisu kompaktiin rakentamiseen

Koska Luxury Huts -talot toimitetaan tontille valmiina, rakennuksen suositeltu maksimirunkoleveys on yhtenä kappaleena kuljetettaessa noin 7 metriä. Mikäli rakennus on tätä suurempi, se voidaan mahdollisesti kuljettaa lohkoina, riippuen kuitenkin rakennuksen muodosta.

Yhtenä kappaleena kuljetettaessa pohjan järkevä maksimikoko on noin 7 m x 20 m, ja korkeus ilman perustusta maksimissaan noin 5,7 m. Luxury Huts -talot voidaan kuljettaa sekä osissa tai kokonaisena riippuen rakennuksen mallista, muodosta, painosta, sekä toimituspaikasta. Kaikissa tapauksissa rakennus luovutetaan valmiina.

Luxury Huts -konseptilla on mahdollista toteuttaa myös oman arkkitehtisi kuvat. Ensimmäisiä Luxury Huts -kohteita on Inkooseen valmistunut saaristohotelli Villa Barö, jonne Honkatalot on toimittanut luxusmökkejä sekä ravintolarakennuksen. Kohde on arkkitehti Lena Wekströmin käsialaa. Rakennukset on toimitettu tontille täysin valmiina viikoilla 16-17/2021 ja hotelli avasi ovensa 1.6.2021. Tutustu lisää netissä: thebaro.fi

Kuvia valmiista kohteesta.

The Barö

Oma Honkatalot-edustajasi kertoo mielellään lisää!

 

Luxury Huts