Hannus Hills

Hannus Hills edustaa modernia ja ekologista puurakentamista. Espoonlahden alueelle muodostuu neljän omakotitalon alue. Talot ovat parhaillaan myynnissä. Tutustu projektiin talojen kotisivuilla www.hannushills.com.

Hannus Hills rakennusprojektin lähtökohtana oli suunnitella kodit, joissa asutaan pitkään. Taloista haluttiin laadukkaat. Projektia suunniteltaessa haluttiin panostaa erityisesti rakennusmateriaaleihin, niiden puhtauteen, kestävyyteen ja ekologisuuteen. Siksi valitsimme talotoimittajaksi Honkatalot ja talomalliksi ekopuutalon.

Taloja on suunniteltu pitkään ja huolella. Projektissa on ollut oma arkkitehti ja arkkitehdin suunnitelmien perusteella Honkatalot toteuttavat Hannus Hills -talojen rungot. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen muotokieli antaa talokokonaisuudelle raikkaan ja modernin ilmeen.

Valitsimme Honkatalot, koska heidän osaamisensa vakuutti meidät. Kohtaaminen ja työskentely heidän kanssaan on ollut helppoa ja mukavaa. Yrityksen arvot ovat kohdillaan ja se välittyy heidän tekemisessään. Perheyritys ja sen laadukkaat kotimaiset puumateriaalit sopivat projektiimme täydellisesti.

Seuraa rakennusprojektin etenemistä Instagramissa ja Facebookissa tunnuksella @hannushills.