Kasnäs Marina

Upealle kalliorantatontille nousee SAFA arkkitehti Janne Kanteen suunnittelemat saaristolaisuutta kunnioittavat tyylikkäät ja tasokkaat asunnot, jotka sijaitsevat kolmessa eri rakennuksessa.

Kasnäs Marinan asunnoilla on yhteiskäytössä mm. aivan merenrantaan sijoittuva vanhaa kunnioittaen modernisoitu rantasauna, jonka omalta laiturilta voit pulahtaa Saaristomeren aaltoihin. Lähes kaikkiin asuntoihin kuuluu oma venepaikka, joten voit tulla paikalle myös veneellä. Lisäksi kaikkiin asuntoihin kuuluu oma varastotila ja autopaikka.

Tasokkaat rakennukset on valmistettu maailman parhaalla havumetsävyöhykkeellä kasvaneista suomalaisista puista, jotka hengittävyytensä johdosta mahdollistavat parhaimman huonekosteuden kaikkina vuodenaikoina. Niiden tunnelma muodostuu suomalaisen puun tuoksusta ja merimaisemasta.

Asunnot ovat huippuvarusteltuja, niistä löytyvät kaikki vaivattomaan asumiseen tarvittavat yksityiskohdat. Korkeasta laadusta mainittakoon esimerkkinä valkomattalakatut tammiparketit ja keittiön valkoinen kvartsitaso, johon on upotettu musta komposiittiallas. Lämmityksestä huolehtii vesikiertoinen lattialämmitys, jonka vesi lämmitetään ympäristöystävällisesti ja erittäin taloudellisesti maalämmöllä.

Asunnot soveltuvat niin vakituiseen asumiseen, kuin vapaa-ajankäyttöön. Kasnäsin kylpylän, ravintolan ja vierasvenesataman palvelut sijaitsevat lähes vieressä.