Marjaniemenranta 35

Laadukasta pientaloasumista Helsingissä

Helsingin Marjaniemenrantaan on parhaillaan rakentumassa omakoti- ja pientaloja upealle merinäköalasijainnille. Kahden omakotitalon ja kahden paritalon kokonaisuus sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien lähellä vain 10 minuutin päässä Helsingin keskustasta. ​

Talojen sisustus on vaalea, valoisaa ja avaraa. Julkisivun kokoisista ikkunoista ja liukuovista avautuvat näkymät laajalle. Materiaalit ovat laadukkaita ja ekologisia: Honkatalojen lamellihirttä (talot A ja B), Porotherm-täystiiliharkkoa (talo C), päästöttömiä maaleja ja laattoja seinäpinnoilla, luonnonmateriaaleja lattioissa, katot kipsiä. Sisätilat, kuten keittiöt ja kylpyhuonetilat ovat toimivia ja ajattomia. Laajat terassit tulisijoineen muodostavat jatkumon sisätiloille. Tontilla on säilytetty suuria puita ja autotallirakennuksessa on viherkatto.

Kullakin rakennuksella on oma pihansa, ja yhdessä ne muodostavat oman kokonaisuutensa, jolla on yhteinen automaattiportilla varustettu ajotiensä istutuksineen. Portilla on porttipuhelin ja videovalvonta. Näiden piirteiden ansiosta kohde sopii paitsi yksityisyyttä myös turvallisuutta arvostaville.

Yhteystiedot:

Huoneistomyynti LKV
Antti Niinimäki
Puh. 041 440 5467
Risto Nipuli
Puh. 040 519 4836