Naava Virrat

Huoletonta lomailua Virtain kauneimmissa maisemissa

Naava Virrat rakentuu Toisvedelle Virroille, silmiä hivelevän kauniisiin rantamaisemiin. Korkeatasoiset lomaosakehuvilat rakennetaan kalliorantatonteille, aivan Toisveden rantaan. Alueen kauneimpiin kuuluvat rantamaisemat auringonlaskuineen avatutuvat jokaisen huvilan ikkunoista.

Aikaa kestävää ja ekologista arkkitehtuuria

Naava Virtain huvilat ovat arkkitehtuuriltaan moderneja. Lattiasta kattoon ulottuvaa lasipintaa on paljon, jolloin luonnonvalo pääsee tulvimaan sisälle. Huviloissa pääset nauttimaan ympäröivän luonnon kauneudesta kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina. Huvilat on suunnitellut Honkatalojen oma arkkitehti SAFA, Janne Kantee, jonka kynästä on viime vuosina syntynyt lukuisia modernin puuarkkitehtuurin helmiä, mm. Saunaravintola Kuuma Tampereen Laukontorille, Naava Chalet Ähtärissä ja Villa Saimaanhelmi, yksi Mikkelin asuntomessujen vetonauloista.

Huvilat rakennetaan Honkatalojen ekopuutaloina, mikä tarkoittaa, että huviloiden seinärakenteessa ei ole käytetty muovia tai mineraalivillaa. Seinärakenne on hengittävä, turvallinen ja allergiaystävällinen. Sisäilma säilyy raikkaana hengittää, eikä kosteusvaurioita voi päästä syntymään.

Katso video >>

Lue lisää ositteesta Naavavirrat.fi