Vuoreksen Kuutiot

Koti vehreästä Vuoreksesta

Vuoreksen Kuutiot on uusi Vuoreksen Koukkurantaan nouseva asuinalue, joka edustaa modernia ja ekologista puurakentamista parhaimmillaan. Alue muodostuu 21 arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemasta omakotitalosta, joiden toteutusmuotona on ryhmärakentaminen.

Vuores on Tampereen vehrein ja nopeimmin kasvava osa viheralueiden ja vesistöjen keskellä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Se yhdistää pikkukaupungin tunnelman ja palvelut luonnonläheiseen asumiseen.

Ryhmärakentaminen tuo yhteisöllisyyttä rakentamiseen ja asumiseen

Ryhmärakentaminen on uudenlainen tapa hankkia ammattimaisesti toteutettu uudiskoti kustannustehokkaasti ja yhteisöllisesti. Toteutustapa on omatoimirakentamisen ja rakennusliikevetoisen asuntorakentamisen välimuoto, jossa asukkaat muodostavat ryhmärakennuttajakonsultin ohjauksessa asunto‐osakeyhtiön. Rakennuttajakonsulttina Vuoreksen Kuutioissa toimii Insinööritoimisto LaRa Oy. Tule mukaan tiimiimme jo tänään!

Puhdaslinjainen arkkitehtuuri ja toimivat pohjaratkaisut

Kaikki Vuoreksen Kuutioiden omakotitalot on suunniteltu moderniin puurakentamiseen erikoistuneen arkkitehti SAFA Janne Kanteen johdolla. Talojen suunnittelussa on kiinnitetty erityisesti huomiota toimiviin pohjaratkaisuihin ja luonnonvalon hyödyntämiseen. Selkeä ja puhdaslinjainen muotokieli antaa koko alueelle raikkaan ilmeen.

Moderni puutalo luonnonmukaisista materiaaleista

Vuoreksen Kuutioiden talot ovat Honkatalojen ekopuutaloja, jotka valmistetaan vain korkealaatuisimmista luonnon materiaaleista. Ekopuutalojen toteutustapa on pre-cut-tekniikka, jossa puuosat työstetään tehtaalla valmiiksi määrämittaan. Seinissä muovit ja mineraalivilla on korvattu hengittävillä paperilla ja puukuitueristeellä. Ekopuutalo on turvallinen ja allergiaystävällinen tapa rakentaa.

Ota yhteyttä

Haluatko kuulla lisää hankkeesta? Ota yhteyttä! Sinua palvelee:

Insinööritoimisto LaRa Oy
Mika Lahtinen & Jussi Utriainen
044 0321 644
vuores@laraoy.com

Honkatalot
Pasi Raiskio
0400 632 221
pasi.raiskio@honkatalot.fi

www.vuoreksenkuutiot.fi

Aiheeseen liittyvät talomallistot: Cube