FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista tietoa ja uutisia löydät myös Honkatalojen Facebookista jaTwitteristä!

Honkatalojen asuntomessukohteet Mikkelissä: Villa Saimaanhelmi ja Wave

Vuonna 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä Saimaan rannalla. Honkatalot on jälleen mukana kahdella kohteella, ja molemmat tuovat esille jotain ennennäkemätöntä hirsirakentamisen saralla. Tervetuloa tutustumaan huippumoderneihin talokohteisiimme. 

Villa Saimaanhelmi (kohde 8) on Janne Kanteen, Honkatalojen arkkitehti SAFA, suunnittelema upea moderni hirsikoti nelihenkiselle perheelle.Wave (kohde 5) puolestaan on arkkitehti Seppo Mäntylän käsialaa oleva hirsirakenteinen uniikkikohde, joka tulee esittelemään Suomessa ennennäkemättömän kunnianhimoista puuarkkitehtuuria.

mikkeli2

Tutustu molempiin kohteisiin messusivuillamme!Suomen ensimmäinen ryhmärakennettava omakotialue Tampereelle

Kokonainen omakotitaloalue alkaa nousta Tampereen Vuorekseen ryhmärakennushankkeena. Vuonna 2015 voimaan tullut ryhmärakennuttamislaki tarjoaa uuden mahdollisuuden – yksityishenkilöt voivat rakennuttaa kustannustehokkaasti toiveidensa mukaisia asuntoja.

Ryhmärakennuttamisessa rakennuttajana toimii rakennusliikkeen sijaan joukko yksityisiä ihmisiä. Asukkaat pääsevät alusta asti vaikuttamaan tulevan kotinsa yksityiskohtiin. Kustannusten läpinäkyvyys tuo säästöjä. Asukkaat maksavat esimerkiksi osaurakoista niiden nettohinnat.

Vuoreksen Kuutiot -nimeä kantava asuinalue on Suomen laajin omakotitalohanke, joka toteutetaan ryhmärakennuttamisena. Aiemmin lähinnä pääkaupunkiseudulla on toteutettu pienimuotoisempia omakotitaloryhmiä ja pienkerrostaloja.

Hankkeessa tullaan rakentamaan kaikkiaan 21 omakotitaloa, joista ensimmäisten suunnittelu on parhaillaan alkamassa. Talot ovat Honkatalojen ekopuutaloja, jotka valmistetaan suomalaisesta puusta ja hengittävistä eristemateriaaleista. Ne on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Kantee.

Lue tiedoteVuoreksen Kuutiot -ilta keskiviikkona 15.3. klo 17

Ohittamaton tilaisuus laadukasta asumista arvostavalle! Tervetuloa tutustumaan Vuoreksen Kuutioihin keskiviikkona 15.3.2017 klo 17 alkaen TAMKin Catering Studioon.

Ohjelma:

Klo 17 Tapahtuman avaaminen

Klo 17.15 Hankkeen esittely, Arkkitehti SAFA Janne Kantee, Honkatalot & Insinööritoimisto LaRa Oy

Klo 17.30 Yhteistyökumppanit esillä

Paikalla ovat Vuoreksen Kuutioiden yhteistyökumppanit:
Kvik-keittiöt, Näsin Vesijohtoliike, sisustusmallien suunnittelija

Tule vaihtamaan ajatuksia ja vaikuttamaan! Kannattaa toimia ripeästi, sillä varauksia on jo tehty.

Ilmoittautuminen ennakkoon 13.3. mennessä osoitteeseen vuores@laraoy.com.

Paikka:
Catering Studio, TAMK. Kuntokatu 3, Tampere. Sisäänkäynti ovesta G27.
Open house -taloesittely Espoossa su 5.3.2017 klo 10–16

Tule tutustumaan Seppo Mäntylän suunnittelemaan moderniin hirsikotiin Espooseen sunnuntaina 5.3.2017.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 4.3. klo 20 asti. Suuren suosion vuoksi mukaan mahtuu vain ensimmäiset 60 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Lämpimästi tervetuloa!


Honkatalot mukana Asta-messuilla - ensiesittelyssä uusi ryhmärakentamishanke Tampereella

Vuoreksen Kuutiot on uusi Tampereen Vuorekseen nouseva asuinalue, joka edustaa modernia ja ekologista puurakentamista parhaimmillaan. Alue muodostuu 21 arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemasta omakotitalosta, joiden toteutusmuotona on ryhmärakentaminen. Rakennuttajakonsulttina Vuoreksen Kuutioissa toimii Insinööritoimisto LaRa Oy, ja talot toteutetaan Honkatalojen laadukkaina ekopuutaloina.

Tervetuloa tutustumaan Vuoreksen Kuutioihin hankkeen ensiesittelyssä Asta Rakentaja -messuilla Tampereella 3.-5.2. Honkatalojen osastolle A 106!

Lisätietoa:
Vuoreksen Kuutiot

CNN: El Lodge yksi maailman kauneimmista lasketteluhotelleista

Meille on sydämen asia valmistaa taloja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Jokainen projekti on meille yksilö, ja tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100-prosenttisesti tyytyväinen asiakas.

Lue koko juttu CNN:n sivuilta.

Aiemmin El Lodge on esiintynyt myös arvostetuissa julkaisuissa Condé Nast Traveller ja Wallpaper*.

Condé Nast Travellerin artikkeli

Wallpaper*:n artikkeli

 

Asiakkaamme kertovat – kokemuksia Honkataloista

Meille on sydämen asia valmistaa taloja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Jokainen projekti on meille yksilö, ja tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100-prosenttisesti tyytyväinen asiakas.

Lue kahden tyytyväisen rakentajaperheen tarinat Kokemuksia.fi-palvelussa.

Lisää asiakastarinoita löydät myös sivuiltamme.Talopäivä Heinolassa sunnuntaina 16.10.

Tervetuloa tutustumaan sisätyövaiheessa olevaan vapaa-ajan asuntoon sunnuntaina 16.10. klo 12-15. Koe itse aidon Polar-huvilan tunnelma ja löydä parhaat vinkit oman unelmiesi huvilan toteuttamiseen.

Paikalla edustajamme Juha Erviä, puh. 050 - 910 0801, juha.ervia@honkatalot.fi.

Osoite: Korpijoentie 394 GH, 18300 Heinola. Tervetuloa!Eerikkilä Resort -lomakylän rakentaminen käynnistyy lokakuussa

Villa Resorts -kokonaisuuteen kuuluvan Eerikkilä Resortin rakennustyöt alkavat lokakuussa. Eerikkilä Resort rakentuu perinteikkään Eerikkilän Urheiluopiston yhteyteen Tammelaan reilun 100 kilometrin etäisyydelle Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Honkatalot toimittaa kaikki Eerikkilä Resortin huvilat ja lomahuoneistot.

Rakennettava kohde on ainutlaatuinen Resort-alue Etelä-Suomessa. Eerikkilää ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen ja luonnonsuojelualueineen. Alueelta löytyvät monipuoliset liikkumisen mahdollisuudet sekä ravintola- ja kahvilapalvelut.

Eerikkilä Resortin huviloita ja huoneistoja voi vuokrata päivä-, viikko- ja kuukausipaketteina. Vuokraus käynnistyy alkuvuodesta 2017.

Alueelle rakennetaan:
1. vaihe
• 5 kpl Polar 132 -huvilaa ja 2 kpl Polar 190 -huvilaa (valmistuu syksyllä 2017)
• 8 kpl huoneistoja 45 m² ja 8 kpl huoneistoja 64 m²(valmistuu syksyllä 2017)
• 8 kpl Lomahuoneisto 45 m² ja 8 kpl Lomahuoneisto 64 m²(valmistuu syksyllä 2018)

Lisätiedot:
Eerikkilän Urheiluopisto
Villa Resorts
Eerikkilä: Petri Jakonen, petri.jakonen@eerikkila.fi, p. 050 5333 600
Villa Building Oy: Santtu Lahdelma, santtu.lahdelma@honkatalot.fi, p. 041 541 5550Honkatalot mukana toteuttamassa Laukontorin saunapaviljonkia Tampereelle

Tampereen keskustaan Laukontorille nousee puurakenteinen saunapaviljonki. Hanke sai rakennusluvan tiistaina 30.elokuuta. Paviljonkiin on tulossa yleinen sauna, ravintola sekä Hopealinjojen lipunmyyntipiste. Kokoa rakennuksella on yhteensä 612 neliömetriä, ja sen odotetaan valmistuvan vuonna 2017.

Kohteen arkkitehti- ja pääsuunnittelijana toimii Honkatalojen arkkitehti SAFA Janne Kantee. Honkatalot vastaa myös kohteen puurakenteiden toteuttamisesta.

- On erittäin suuri ilo ja kunnia saada suunnitella näin ainutlaatuista kohdetta omassa kotikaupungissaan. Näin keskeiselle ja näkyvälle paikalle kaupungin ydinkeskustassa pääsee todella harvoin suunnittelemaan uudisrakennusta, Kantee toteaa.

Hankkeen kiinteistösijoittajana toimii Tampereen Palvelukiinteistöt Oy.Honkatalojen kohteet Riihi ja Lumimustikka hurmaavat asuntomessuilla 8.7.-7.8.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Seinäjoen Pruukinrannassa 8.7.-7.8., ja Honkatalot on mukana kahdella upealla, yksilöllisellä kohteella. Tervetuloa tutustumaan ennätysajassa tuhkasta täyteen loistoon nousseeseen Riiheen (kohde 20) sekä raikkaasti sisustettuun Lumimustikkaan (kohde 41), joka edustaa suosittua Polar-mallistoamme. Edustajamme palvelevat molemmissa kohteissa läpi messujen. 

Lisätietoa: www.asuntomessut.fi

Viisi kiinnostavaa faktaa Riihestä

Lumimustikan viisi erikoisuutta – huomaa nämä!House Design Collectionin seitsemäs painos on ilmestynyt

Odotettu House Design Collection -talokirjamme seitsemäs painos on nyt ilmestynyt. Yli 300-sivuinen talokirja sisältää tietoa tavastamme rakentaa, kymmenittäin huvila- ja talomalleja sekä runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman rakennusprojektisi suunnitteluun.

Seitsemäs painos esittelee uudistuneen malliston. Polar Collection sekä modernien talojen mallistomme on täydentynyt lukuisilla uusilla malleilla vapaa-aikaan ja vakituiseen asumiseen. Uutuutena esittelemme Studio Void - ja Mountain-mallistot.

Tilaa nyt talokirja omaksesi tai nouda lähimmältä edustajaltasi!

Uusi Studio Void -mallisto tuo geometrian ja luonnon yhteen

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä osana uutta House Design Collectionia italialaisen arkkitehdin Paolo Caravellon suunnitteleman Studio Void -malliston. Mallisto koostuu kahdesta uudesta mallista variaatioineen, Pulsarista ja Nexuksesta.

studiovoidcollection

Studio Void Collection on uudenlainen kannanotto keskustelussa, jota ihmisen suunnittelemat geometriset muodot käyvät ympäröivän maiseman kanssa. Caravellon töissä puu ja lasipinnat luovat ennennäkemättömiä tilakokonaisuuksia, joissa luonto on vahvasti läsnä.


Paolo Caravello muutti Suomeen vuonna 2011, jolloin hän perusti oman design-studionsa. Hän on toiminut suunnittelijana jo vuodesta 2003 ja luonut uransa Englannissa, jossa hän osallistui lukuisiin kehitysprojektihin, alkaen korkean profiilin asuinalueista yksityisiin projekteihin.

Tutustu Studio Void Collectioniin.

Paolo Caravellon kotisivut.

Plushuvila-mallisto on ihastuttanut designin ystäviä jo kymmenen vuoden ajan - tutustu juhlaetuun

Palkittu ja pidetty Plushuvila-mallisto juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan. Plusarkkitehdit Oy:n suunnittelema ja Honkatalojen kanssa yhteistyössä toteutettu mallisto on tunnettu skandinaavisen selkeästä muotokielestään, joka on täydellisessä sopusoinnussa suomalaisen luonnon kanssa.

Juhlavuoden kunniaksi Plusarkkitehdit Oy tarjoaa Plushuvilan tai Plustalon hankkiville asiakkaille sisustussuunnittelun veloituksetta. Etu on voimassa 1.4.-30.6.2016. Etu koskee myös plushuvilaluonnossopimuksen ennen 30.6.2016 tehneitä asiakkaita, vaikka plushuvilan tai talon hankinta tapahtuisikin myöhemmin. Tutustu etuun Plushuviloiden sivuilla www.plushuvilat.fi.

Plushuvila-mallit ja lisätietoja löydät sivuiltamme.

2.2.2016 Naava Chalet Ähtäri - uudenlaista puukerrostalorakentamista

Naava Chaletin loma-huoneistojen rakentaminen on aloitettu. 4-kerroksinen arkkitehtuuriltaan vaikuttava hirsirakennus valmistuu matkailualueen keskeiselle paikalle aivan Ähtäri Zoon naapuriin.

Lue lisää Naava Chaletin lehdistötiedotteesta.

 

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenterin kautta saat tietoa tärkeimmistä tapahtumistamme. Tutustu myös näyttelytalo-tarjontaamme. Tule tapaamaan meitä!


Open house -taloesittely Espoossa su 5.3.2017 klo 10–16

Tule tutustumaan Seppo Mäntylän suunnittelemaan moderniin hirsikotiin Espooseen sunnuntaina 5.3.2017.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 4.3. klo 20 asti. Suuren suosion vuoksi mukaan mahtuu vain ensimmäiset 60 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Lämpimästi tervetuloa!


Vuoreksen Kuutiot -ilta keskiviikkona 15.3. klo 17

Ohittamaton tilaisuus laadukasta asumista arvostavalle! Tervetuloa tutustumaan Vuoreksen Kuutioihin keskiviikkona 15.3.2017 klo 17 alkaen TAMKin Catering Studioon.

Ohjelma:

Klo 17 Tapahtuman avaaminen

Klo 17.15 Hankkeen esittely, Arkkitehti SAFA Janne Kantee, Honkatalot & Insinööritoimisto LaRa Oy

Klo 17.30 Yhteistyökumppanit esillä

Paikalla ovat Vuoreksen Kuutioiden yhteistyökumppanit:
Kvik-keittiöt, Näsin Vesijohtoliike, sisustusmallien suunnittelija

Tule vaihtamaan ajatuksia ja vaikuttamaan! Kannattaa toimia ripeästi, sillä varauksia on jo tehty.

Ilmoittautuminen ennakkoon 13.3. mennessä osoitteeseen vuores@laraoy.com.

Paikka:
Catering Studio, TAMK. Kuntokatu 3, Tampere. Sisäänkäynti ovesta G27.


Myyntikohde: Ritarikuja 10, Nummela

myyntikohde

Nyt myynnissä Nummelan Lankilassa kesäksi 2016 valmistuva laadukkaasti toteutettu kaksikerroksinen Honkatalojen massiivihirsitalo. Hyödynnä ainutlaatuinen tilaisuus ja hanki omaksesi tämä tilava ja ekologinen koti viihtyisällä sijainnilla.

Lisätiedot

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2017