FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Ajankohtaista

Lisää ajankohtaista tietoa ja uutisia löydät myös Honkatalojen Facebookista ja Twitteristä!

11.4.2018 Open House modernissa hirsitalossa Espoossa 21.-22.4.2018 klo 10-16

Esittelyssä oleva talo on Plusarkkitehtien suunnittelema kohde, ja se edustaa skandinaavista designia parhaimmillaan.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt.

Sinua palvelevat:
Heikki Jääskeläinen, puh. 040 737 1818
Pasi Leskinen, puh. 050 3075 707
Tommi Ojala, puh. 050 4335 010
Juha Männikkö, puh. 041 4611 904

Lämpimästi tervetuloa!


10.3.2018 Tiedote: tulipalo Honkatalojen tehtaalla Töysässä

Tehtaallamme Töysässä sattui tulipalo la 10.3.2018. Tulipalossa tuhoutui yksittäinen konelinja, eikä se vaikuta tehtaan muuhun toimintaan, eikä toimitusaikoihin. Henkilövahinkoja ei tullut.

 


9.3.2018 Tampereella vietetään Laukontorin Paviljongin harjannostajaisia

Laukontorin Paviljongin rakennustyöt ovat edenneet vauhdilla, ja harjannostajaisia vietetään perjantaina 9. maaliskuuta. Samana päivänä julkaistiin uusi havainnekuva.

2-kerroksisen paviljongin kerrosala on 517 neliötä ja terasseja tulee kahteen tasoon 727 neliötä. Ravintolaan tulee 519 asiakaspaikkaa. Rakennuksen on suunnitellut Janne Kantee, Honkatalojen arkkitehti SAFA. Paviljonki avataan kesäkuussa.


1.2.2018 Laukontorin Paviljongin rakennustyöt etenevät vauhdilla Tampereella

Tampereen keskustassa Laukontorin Paviljongin rakennustyöt etenevät vauhdikkaasti. Puurakenteiseen Paviljonkiin tulee sen valmistuttua tasokkaita ravintola-, sauna ja toimistotiloja. Paviljongin on suunnitellut Honkatalojen Janne Kantee, arkkitehti SAFA, ja sen on tarkoitus valmistua toukokuussa 2018.

 


12.1.2018 Honkatalot mukana Matka-messuilla

Honkatalot ja Snowman World Glass Resort ovat mukana Matka-messuilla 18.-21.1.2018. Tervetuloa osastollemme 6c38!

Facebook-sivuillamme on käynnissä arvonta yöstä kahdelle Snowman World Glass Resortin upeassa lasikodassa. Osallistu kilpailuun, arvonta suoritetaan 16.1.!


4.12.2017 Snowman World Glass Resort Rovaniemellä

Arkkitehti Paolo Caravellon suunnittelemat lasihuoneistot ovat avautuneet asiakkaille Rovaniemellä. Snowman World Glass Resort käsittää 7 kpl Honkatalojen toimittamaa paritalohuvilaa, jotka on toteutettu hengittävällä ja allergiaystävällisellä ekopuutalon rakenteella. Kodat edustavat täysin uudenlaista puutaloarkkitehtuuria maailmassa.

Tutustu ja ihastu upeisiin kodan muotoa tavoitteleviin huviloihin. Luonnon läsnäolo sisätiloissa ei tästä enää parane!


16.11.2017 Pyramid House ArchDailyssa

Tuore Honkatalot-projekti Pyramid House on päässyt suositun ArchDaily-arkkitehtuurisivuston esittelyyn. Talon on suunnitellut VOID Architecture ja se sijaitsee sysmässä. VOID Architecture on suunnitellut Honkataloille myösd uuden Studio Void Collection -malliston.

Lisätiedot projektista:

ArchDailyn artikkeli
Studio Void Collection


6.11.2017 Myyntikohde: korkeatasoisia koteja Helsingin Marjaniemenrannassa


Helsingin Marjaniemenrantaan upealle etelärinnetontille rakentuu korkeatasoisia koteja merinäköalalla. Painumattomalla rakenteella toteutetut hirsitalot on suunnitellut Janne Kantee, arkkitehti SAFA, ja kokonaisuus muodostuu kahdesta talosta sekä paritalosta. Oma rauha ja merellinen tunnelma yhdistyy loistavaan sijaintiin: Helsingin keskustaan on autolla vain 10 minuutin ajomatka ja Itiksen kauppakeskuksen palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä. Kohteita myy Huoneistomyynti LKV.

Lisätiedot projektista:
Marjaniemenranta 35


31.10.2017 Honkatalot teki asuntomessuhistoriaa – Wave ja Villa Saimaanhelmi ylivoimaiseen kaksoisvoittoon Paras Talo -äänestyksessä

 

Honkatalot osallistui Mikkelissä järjestetyille Asuntomessuille kahdella kohteella. Arkkitehti Seppo Mäntylän suunnittelema uniikkihirsitalo Wave (kohde 5) sekä Janne Kanteen, arkkitehti SAFA, kynästä syntynyt hirsitalo Villa Saimaanhelmi (kohde 8) osoittautuivat jo messujen aikaan yleisömagneeteiksi. Nyt menestys jatkuu yleisöäänestyksessä, jonka tuloksissa Wave ja Villa Saimaanhelmi tekivät messuhistoriaa ottamalla kärkisijat kaikissa kategorioissa:

Paras Talo
1. sija: Wave
2. sija: Villa Saimaanhelmi

Paras Sisustus
1. sija: Wave
2. sija: Villa Saimaanhelmi

Paras Piha
1. sija: Wave

Ensimmäistä kertaa Asuntomessujen historiassa saman talovalmistajan kohteet nappaavat sekä ykkös- että kakkostilan Paras Talo ja Paras Sisustus -kategorioissa. Sekä Wave että Villa Saimaanhelmi ovat yksilöllisesti suunniteltuja moderneja hirsikoteja, jotka rikkovat rajoja ja luovat uutta. Wavessa ihastusta herätti erityisesti talon kaarevan lennokas muotokieli, ja talon keräämä äänisaalis olikin todellinen hyökyaalto ollen yli tuplasti suurempi seuraavaksi sijoittuneita. Villa Saimaanhelmi puolestaan toi Saimaan upeat maisemat näyttävästi osaksi sisustusta yhdistämällä painumattomaan hirsirakenteeseen laajoja kiinteitä lasipintoja.

Honkatalot kiittää kaikkia messuvierailijoita, yhteistyökumppaneita, messutiimiä sekä erityisesti messutalojen rakentajaperheitä ikimuistoisesta kesästä.


24.10.2017 Wave ja Naava Chalet mukana vuoden 2017 Puupalkinto-yleisöäänestyksessä

 

Mikkelin asuntomessuilla sensaatioksi noussut Honkatalojen hirsitalo Wave sekä hirsikerrostalo Naava Chalet ovat molemmat ehdolla vuoden 2017 Puupalkinnon saajaksi. Yleisöäänestys on avoinna 26.11. asti. Käy antamassa äänesi suosikkikohteellesi Puupalkinnon sivuilla!

Äänestykseen


10.10.2017 Naava Chalet Puu-lehden numerossa 3/17

Hirsirakenteinen kerrostalo Naava Chalet on esillä Puu-lehden tuoreimmassa numerossa. Rakennuksen on suunnitellut Honkatalojen Janne Kantee, arkkitehti SAFA, ja se on toteutettu Honkatalojen omalla patentoidulla painumattomalla hirsirakenteella. Naava Chalet sijaitsee Ähtärin matkailualueella ja koostuu loistokkaista vapaa-ajan asunnoista.


3.10.2017 Snowman World Glass Resort valmistuu vauhdilla Rovaniemellä

Rovaniemelle Joulupukin Pajakylään valmistuu vauhdilla Snowman World Glass Resort, joka muodostuu seitsemästä modernista kahden huoneiston lasikodasta. Kohde on valmis 1.12.2017, parahiksi revontuli- ja joulusesonkia varten. Rakennusten rohkea muoto antaa koko alueelle hyvin omaleimaisen tunnelman – ensimmäisenä katse kiinnittyy vinoihin lasiseiniin, joihin taivas heijastuu kauniisti.

Kohteen on suunnitellut italialainen arkkitehti Paolo Caravello, joka on myös suunnitellut Honkataloille Studio Void Collection -malliston.

28.9.2017 Laukontorin saunapaviljongin rakennustyöt käyntiin Tampereella

Tampereen Laukontorille nousee puurakenteinen saunapaviljonki. Korkein hallinto-oikeus on hylännyt valituslupahakemukset Laukontorin saunapaviljongin rakennusluvasta, joten rakennustyöt pyritään aloittamaan ripeästi. Tavoitteena on, että sauna on käytössä vappuna 2018.

 Kohteen arkkitehti- ja pääsuunnittelijana toimii Honkatalojen arkkitehti SAFA Janne Kantee. Honkatalot vastaa myös kohteen puurakenteiden toteuttamisesta.

12.9.2017 Eerikkilä Sport & Outdoor Resort: urheiluopistosta hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi

Eerikkilä uudistuu urheiluopistosta ihmisen kokonaisvaltaisen kehittämisen ja hyvinvoinnin osaamiskeskukseksi. Noin 22 miljoonan euron investoinnit ja vuoteen 2020 ulottuva strategia tähtäävät siihen, että Eerikkilä tunnetaan osaamisestaan myös maamme rajojen ulkopuolella. Uudistumisen myötä myös urheiluopiston nimi muuttuu Eerikkilä Sport & Outdoor Resortiksi.

Eerikkilään on valmistumassa Honkatalojen ekopuutalorakenteinen huoneistohotelli sekä 13 kpl ekopuutalorakenteisia Polar-huviloita.

Lue Eerikkilä Sport & Outdoor -tiedote

www.eerikkila.fi

 


Katso aikaisemmat tapahtumat

11.9.2017 Honkatalot Habitare-messuilla 13.-17.9.2017

Olemme mukana Habitare-messuilla 13.-17.9.! Löydät meidät tuttuun tapaan pohjoisen sisäänkäynnin edustalta. Edustajamme ovat paikalla läpi messujen, tervetuloa keskustelemaan yksilöllisestä ja terveellisestä design-asumisesta. Samalla osastolla myös Takkamies-tulisijat!

 


14.7.2017 Honkatalojen asuntomessukohteet Mikkelissä: Villa Saimaanhelmi ja Wave

Vuonna 2017 Asuntomessut järjestetään Mikkelissä Saimaan rannalla. Honkatalot on jälleen mukana kahdella kohteella, ja molemmat tuovat esille jotain ennennäkemätöntä hirsirakentamisen saralla. Tervetuloa tutustumaan huippumoderneihin talokohteisiimme.

Villa Saimaanhelmi (kohde 8) on Janne Kanteen, Honkatalojen arkkitehti SAFA, suunnittelema upea moderni hirsikoti nelihenkiselle perheelle.

Wave (kohde 5) puolestaan on arkkitehti Seppo Mäntylän käsialaa oleva hirsirakenteinen uniikkikohde, joka tulee esittelemään Suomessa ennennäkemättömän kunnianhimoista puuarkkitehtuuria.

Tutustu molempiin kohteisiin messusivuillamme!


15.5.2017 Vuores-päivä sunnuntaina 21.5.

Aika: su 21.5.2017 klo 13.00-15.30 
Paikka: Vuores-talo, Rautiolanrinne 2, Tampere

Vuoreksen valtit vetävät puoleensa magneetin lailla: tasokas arkkitehtuuri ja taide, monipuoliset asumisvaihtoehdot, ympärillä vehreä luonto. Tule mukaan Vuores-päivän tapahtumaan tutustumaan kaupunginosaan ja sen asuntoihin! Vapaa pääsy.

Alustava ohjelma:
13.00 Avaus
13.10 Maltti ja Valtti – Lastenohjelmista tutut liikennepuistokonstaapelit esiintyvät ja tapaavat yleisöä
14.00 Vuoreksen asuntomarkkinat – Simo Frangenin esittelemänä
14.30 Anssi Kela – Tapahtuman kruunaa koko kansan tuntema huikea biisinikkari

Myös Vuoreksenkuutiot on mukana tapahtumassa. Lämpimästi tervetuloa!

www.vuoreksenkuutiot.fi
www.vuores.fi


1.5.2017 Snowman World Glass Resort nousee Rovaniemelle

Snowman World Glass Resort tarjoaa luksusmajoitusta Rovaniemellä 1.12.2017 alkaen. Resortin seitsemän korkeatasoista kotahuoneistoa ovat italialaisen arkkitehti Paolo Caravellon suunnittelemia ja ne toteutetetaan Honkatalojen laadukkaina ekopuutaloina. Lasipintoja taidokkaasti hyödyntävä design mahdollistaa pohjoisen taivaasta ja revontulista nauttimisen uudella tasolla.


25.4.2017 Uusi myyntikohde Kirkkonummella esittelyssä lauantaina 29.4.

Pidämme tietopäivän Sarfvik 100 -kohteesta lauantaina 29.4 klo 12-16 rakennuspaikalla osoitteessa Finnbyntie 32, Sarfvik Kirkkonummi. Kaikki hankkeesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita.

Paikalla on tuolloin suunnittelusta vastaava arkkitehti Seppo Mäntylä, toteutuksesta vastaavan Honkatalojen edustaja Pasi Raiskio, sekä kohteen myyntiä hoitavan Besta LKV:n edustaja Juhani Aho.

Tutustu hankkeeseen: www.sarfvik100.fi.

Pasi Raiskio
0400 632 221
pasi.raiskio@honkatalot.fi


14.4.2017 Suomen ensimmäinen ryhmärakennettava omakotialue Tampereelle

Kokonainen omakotitaloalue alkaa nousta Tampereen Vuorekseen ryhmärakennushankkeena. Vuonna 2015 voimaan tullut ryhmärakennuttamislaki tarjoaa uuden mahdollisuuden – yksityishenkilöt voivat rakennuttaa kustannustehokkaasti toiveidensa mukaisia asuntoja.

Ryhmärakennuttamisessa rakennuttajana toimii rakennusliikkeen sijaan joukko yksityisiä ihmisiä. Asukkaat pääsevät alusta asti vaikuttamaan tulevan kotinsa yksityiskohtiin. Kustannusten läpinäkyvyys tuo säästöjä. Asukkaat maksavat esimerkiksi osaurakoista niiden nettohinnat.

Vuoreksen Kuutiot -nimeä kantava asuinalue on Suomen laajin omakotitalohanke, joka toteutetaan ryhmärakennuttamisena. Aiemmin lähinnä pääkaupunkiseudulla on toteutettu pienimuotoisempia omakotitaloryhmiä ja pienkerrostaloja.

Hankkeessa tullaan rakentamaan kaikkiaan 21 omakotitaloa, joista ensimmäisten suunnittelu on parhaillaan alkamassa. Talot ovat Honkatalojen ekopuutaloja, jotka valmistetaan suomalaisesta puusta ja hengittävistä eristemateriaaleista. Ne on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Kantee.

Lue tiedote


13.5.2017 Vuoreksen Kuutiot -ilta keskiviikkona 15.3. klo 17

Ohittamaton tilaisuus laadukasta asumista arvostavalle! Tervetuloa tutustumaan Vuoreksen Kuutioihin keskiviikkona 15.3.2017 klo 17 alkaenTAMKin Catering Studioon.

Ohjelma:

Klo 17 Tapahtuman avaaminen

Klo 17.15 Hankkeen esittely, Arkkitehti SAFA Janne Kantee, Honkatalot & Insinööritoimisto LaRa Oy

Klo 17.30 Yhteistyökumppanit esillä

Paikalla ovat Vuoreksen Kuutioiden yhteistyökumppanit:
Kvik-keittiöt, Näsin Vesijohtoliike, sisustusmallien suunnittelija

Tule vaihtamaan ajatuksia ja vaikuttamaan! Kannattaa toimia ripeästi, sillä varauksia on jo tehty.

Ilmoittautuminen ennakkoon 13.3. mennessä osoitteeseen vuores@laraoy.com.

Paikka:
Catering Studio, TAMK. Kuntokatu 3, Tampere. Sisäänkäynti ovesta G27.


1.3.2017 Open house -taloesittely Espoossa su 5.3.2017 klo 10–16

Tule tutustumaan Seppo Mäntylän suunnittelemaan moderniin hirsikotiin Espooseen sunnuntaina 5.3.2017.

Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautumisaikaa on lauantaihin 4.3. klo 20 asti. Suuren suosion vuoksi mukaan mahtuu vain ensimmäiset 60 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan tästä. Lämpimästi tervetuloa!


1.2.2017 Honkatalot mukana Asta-messuilla – ensiesittelyssä uusi ryhmärakentamishanke Tampereella

Vuoreksen Kuutiot on uusi Tampereen Vuorekseen nouseva asuinalue, joka edustaa modernia ja ekologista puurakentamista parhaimmillaan. Alue muodostuu 21 arkkitehti SAFA Janne Kanteen suunnittelemasta omakotitalosta, joiden toteutusmuotona on ryhmärakentaminen. Rakennuttajakonsulttina Vuoreksen Kuutioissa toimii Insinööritoimisto LaRa Oy, ja talot toteutetaan Honkatalojen laadukkaina ekopuutaloina.

Tervetuloa tutustumaan Vuoreksen Kuutioihin hankkeen ensiesittelyssä Asta Rakentaja -messuilla Tampereella 3.-5.2. Honkatalojen osastolle A 106!

Lisätietoa:
Vuoreksen Kuutiot


25.1.2017 CNN: El Lodge yksi maailman kauneimmista lasketteluhotelleista

Meille on sydämen asia valmistaa taloja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Jokainen projekti on meille yksilö, ja tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100-prosenttisesti tyytyväinen asiakas.

Lue koko juttu CNN:n sivuilta.

Aiemmin El Lodge on esiintynyt myös arvostetuissa julkaisuissa Condé Nast Traveller ja Wallpaper*.

Condé Nast Travellerin artikkeli

Wallpaper*:n artikkeli

Hirsitalo, hirsikerrostalo, El Lodge, Espanja


20.12.2016 Asiakkaamme kertovat – kokemuksia Honkataloista

Meille on sydämen asia valmistaa taloja, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita ja toiveita. Jokainen projekti on meille yksilö, ja tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100-prosenttisesti tyytyväinen asiakas.

Lue kahden tyytyväisen rakentajaperheen tarinat Kokemuksia.fi-palvelussa.

Lisää asiakastarinoita löydät myös sivuiltamme.


14.10.2016 Talopäivä Heinolassa sunnuntaina 16.10.

Tervetuloa tutustumaan sisätyövaiheessa olevaan vapaa-ajan asuntoon sunnuntaina 16.10. klo 12-15. Koe itse aidon Polar-huvilan tunnelma ja löydä parhaat vinkit oman unelmiesi huvilan toteuttamiseen.

Paikalla edustajamme Juha Erviä, puh. 050 – 910 0801, juha.ervia@honkatalot.fi.

Osoite: Korpijoentie 394 GH, 18300 Heinola. Tervetuloa!


3.10.2016 Eerikkilä Resort -lomakylän rakentaminen käynnistyy lokakuussa

Villa Resorts -kokonaisuuteen kuuluvan Eerikkilä Resortin rakennustyöt alkavat lokakuussa. Eerikkilä Resort rakentuu perinteikkään Eerikkilän Urheiluopiston yhteyteen Tammelaan reilun 100 kilometrin etäisyydelle Helsingistä, Turusta ja Tampereelta. Honkatalot toimittaa kaikki Eerikkilä Resortin huvilat ja lomahuoneistot.

Rakennettava kohde on ainutlaatuinen Resort-alue Etelä-Suomessa. Eerikkilää ympäröi kaunis ja monimuotoinen luonto kansallispuistoineen ja luonnonsuojelualueineen. Alueelta löytyvät monipuoliset liikkumisen mahdollisuudet sekä ravintola- ja kahvilapalvelut.

Eerikkilä Resortin huviloita ja huoneistoja voi vuokrata päivä-, viikko- ja kuukausipaketteina. Vuokraus käynnistyy alkuvuodesta 2017.

Alueelle rakennetaan:
1. vaihe
• 5 kpl Polar 132 -huvilaa ja 2 kpl Polar 190 -huvilaa (valmistuu syksyllä 2017)
• 8 kpl huoneistoja 45 m² ja 8 kpl huoneistoja 64 m²(valmistuu syksyllä 2017)
• 8 kpl Lomahuoneisto 45 m² ja 8 kpl Lomahuoneisto 64 m²(valmistuu syksyllä 2018)

Lisätiedot:
Eerikkilän Urheiluopisto
Villa Resorts
Eerikkilä: Petri Jakonen, petri.jakonen@eerikkila.fi, p. 050 5333 600
Villa Building Oy: Santtu Lahdelma, santtu.lahdelma@honkatalot.fi, p. 041 541 5550

Eerikkilä Resort, havainnekuva


31.8.2016 Honkatalot mukana toteuttamassa Laukontorin saunapaviljonkia Tampereelle

Tampereen keskustaan Laukontorille nousee puurakenteinen saunapaviljonki. Hanke sai rakennusluvan tiistaina 30.elokuuta. Paviljonkiin on tulossa yleinen sauna, ravintola sekä Hopealinjojen lipunmyyntipiste. Kokoa rakennuksella on yhteensä 612 neliömetriä, ja sen odotetaan valmistuvan vuonna 2017.

Kohteen arkkitehti- ja pääsuunnittelijana toimii Honkatalojen arkkitehti SAFA Janne Kantee. Honkatalot vastaa myös kohteen puurakenteiden toteuttamisesta.

– On erittäin suuri ilo ja kunnia saada suunnitella näin ainutlaatuista kohdetta omassa kotikaupungissaan. Näin keskeiselle ja näkyvälle paikalle kaupungin ydinkeskustassa pääsee todella harvoin suunnittelemaan uudisrakennusta, Kantee toteaa.

Hankkeen kiinteistösijoittajana toimii Tampereen Palvelukiinteistöt Oy.


6.7.2016 Honkatalojen kohteet Riihi ja Lumimustikka hurmaavat asuntomessuilla 8.7.-7.8.

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna Seinäjoen Pruukinrannassa 8.7.-7.8., ja Honkatalot on mukana kahdella upealla, yksilöllisellä kohteella. Tervetuloa tutustumaan ennätysajassa tuhkasta täyteen loistoon nousseeseen Riiheen (kohde 20) sekä raikkaasti sisustettuun Lumimustikkaan (kohde 41), joka edustaa suosittua Polar-mallistoamme. Edustajamme palvelevat molemmissa kohteissa läpi messujen.

Lisätietoa: www.asuntomessut.fi

Viisi kiinnostavaa faktaa Riihestä

Lumimustikan viisi erikoisuutta – huomaa nämä!


15.6.2016 Uusi Studio Void -mallisto tuo geometrian ja luonnon yhteen

Olemme ylpeitä voidessamme esitellä osana uutta House Design Collectionia italialaisen arkkitehdin Paolo Caravellon suunnitteleman Studio Void -malliston. Mallisto koostuu kahdesta uudesta mallista variaatioineen, Pulsarista ja Nexuksesta.

Studio Void Collection on uudenlainen kannanotto keskustelussa, jota ihmisen suunnittelemat geometriset muodot käyvät ympäröivän maiseman kanssa. Caravellon töissä puu ja lasipinnat luovat ennennäkemättömiä tilakokonaisuuksia, joissa luonto on vahvasti läsnä.

Paolo Caravello muutti Suomeen vuonna 2011, jolloin hän perusti oman design-studionsa. Hän on toiminut suunnittelijana jo vuodesta 2003 ja luonut uransa Englannissa, jossa hän osallistui lukuisiin kehitysprojektihin, alkaen korkean profiilin asuinalueista yksityisiin projekteihin.

Tutustu Studio Void Collectioniin.

Paolo Caravellon kotisivut


31.3.2016 Plushuvila-mallisto on ihastuttanut designin ystäviä jo kymmenen vuoden ajan – tutustu juhlaetuun

Palkittu ja pidetty Plushuvila-mallisto juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan. Plusarkkitehdit Oy:n suunnittelema ja Honkatalojen kanssa yhteistyössä toteutettu mallisto on tunnettu skandinaavisen selkeästä muotokielestään, joka on täydellisessä sopusoinnussa suomalaisen luonnon kanssa.

Juhlavuoden kunniaksi Plusarkkitehdit Oy tarjoaa Plushuvilan tai Plustalon hankkiville asiakkaille sisustussuunnittelun veloituksetta. Etu on voimassa 1.4.-30.6.2016. Etu koskee myös plushuvilaluonnossopimuksen ennen 30.6.2016 tehneitä asiakkaita, vaikka plushuvilan tai talon hankinta tapahtuisikin myöhemmin. Tutustu etuun Plushuviloiden sivuilla www.plushuvilat.fi.

Plushuvila-mallit ja lisätietoja löydät sivuiltamme.


 

Tutustu myös

 

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018