Näyttelytalot

Villa Modena, Espoo

Honkatalojen näyttelytalo Espoossa

Casa Inkinen

Honkatalojen näyttelytalo Sipoossa. Sovi tutustumiskäynti!

Honkatalojen pääkonttori

Honkatalojen uusi pääkonttori esittelee hirsirakentamisen mahdollisuuksia

Naava Resort & Naava Springs

Tuo luonnon sisätiloihin kaikkina vuodenaikoina

Polar Swan 225

Rauhallisen linjakas

Tutustu yksityiskohtiin ja koe laadukkaan talon tunnelma

Asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua Honkatalojen näyttelytaloihin ja kokea laadukkaan talon tunnelma omin aistein. Ympäri Suomea on myös kattava valikoima erilaisia myynti- ja vuokrakohteita, jotka on toteutettu Honkatalojen hirsitaloina ja ekopuutaloina. Tutustu tarjontaan!

Honkatalojen näyttelytalot

Honkataloilla on Suomessa mallitaloja, joihin Sinulla on mahdollisuus päästä paikan päälle tutustumaan. Talot ovat Helsingissä, Virroilla ja Ähtärissä, ja ne ovat arkkitehtuuriltaan sekä rakenteiltaan hyvin erilaisia.

Custom Home edustaa vähäeleistä, usein kivitaloille tyypillistä arkkitehtuuria. Custom Homessa yhdisty ennen näkemättömällä tavalla massiivinen, yksiaineinen hirsiseinä sekä moderni arkkitehtuuri erittäin laajoine ikkunapintoineen. Jos haluat sopia aikaa ja käydä Custom Home-hirsitalossa, ota yhteyttä Heikki Jääskeläiseen: puh. 040 737 1818 / heikki.jaaskelainen@honkatalot.fi .

Polar Swan 225 sijaitsee Virroilla. Talo on palkkihirsitalo, jossa ulkoseinät ovat massiivista hirttä, mutta lasipääty on toteutettu puupalkkitekniikalla. Talossa on tuulahdus keskieurooppalaista tunnelmaa, sillä hirsiseinät on jätetty luonnolliselle pinnalle ja massiiviset puupalkit ovat osa sisustusta. Polar Swan on arkkitehtuuriltaan klassisen moderni talo, jonka yksityiskohdat hurmaavat. Jos haluat tutustua Polar Swan-palkkihirsitaloon, ota yhteyttä Sinua lähimpään Honkatalot-edustajaan.

Naava Resortin huvilat on toteutettu Honkatalojen ekopuutaloina. Katosta lattiaan ulottuva ikkunaseinä tuo luonnon sisätiloihin kaikkina vuodenaikoina. Polar-tyyppisten huviloiden yhteydessä on myös viihtyisä kokous- ja spa-rakennus Naava Springs. Jos haluat lisätietoja Naava Resortiin tai Naava Springsiin liittyen, ota yhteyttä: Kari Vainio, puh. 040 560 8455.

Honkatalot-edustajasi kertoo mielellään muista näyttötalokohteista omalla alueellasi. Järjestämme myös jatkuvasti taloesittelyjä ympäri maata.