Hyppää sisältöön

Tutustu yksityiskohtiin ja koe laadukkaan talon tunnelma

Asiakkaillamme on mahdollisuus tutustua Honkatalojen näyttelytaloihin ja kokea laadukkaan hirsitalon tai ekopuutalon tunnelma omin aistein.
Tutustu tarjontaan!

Honkataloilla on Suomessa mallitaloja, joihin Sinulla on mahdollisuus päästä paikan päälle tutustumaan. Talot ovat Espoossa, Sipoossa, Virroilla, Ähtärissä ja Töysässä, ja ne ovat arkkitehtuuriltaan sekä rakenteiltaan hyvin erilaisia.

HONKATALOJEN NÄYTTELYTALOT

Casa Inkinen on näyttävä massiivihirsitalo Sipoossa. Tässä unelmien hirsitalossa pääset kokemaan Honkatalot-laadun parhaimmillaan. Jos haluat tutustua Casa Inkiseen, niin ota yhteyttä Joni Inkinen p. 044 533 0001, joni.inkinen@honkatalot.fi

Villa Modena on näyttelytalomme Espoossa. Jos haluat tutustua tähän yksilölliseen ja moderniin hirsitaloon, niin ota yhteyttä Pasi Leskiseen, 050 3075 707, pasi.leskinen@honkatalot.fi.

Honkatalojen pääkonttori sijaitsee talotehtaan yhteydessä Töysässä. Moderni hirsirakenteinen konttori esittelee nykyaikaisen hirsirakentamisen mahdollisuuksia. Talo on toteutettu painumattomalla hirsirakenteellamme ja siinä on käytetty omaa tuotantoamme olevia patentoituja HTWS-ikkunoita. Jos haluat tutustua pääkonttoriimme, ota yhteyttä Sinua lähimpään Honkatalot-edustajaan.

Polar Swan 225 sijaitsee Virroilla. Talo on palkkihirsitalo, jossa ulkoseinät ovat massiivista hirttä, mutta lasipääty on toteutettu puupalkkitekniikalla. Talossa on tuulahdus keskieurooppalaista tunnelmaa, sillä hirsiseinät on jätetty luonnolliselle pinnalle ja massiiviset puupalkit ovat osa sisustusta. Polar Swan on arkkitehtuuriltaan klassisen moderni talo, jonka yksityiskohdat hurmaavat. Jos haluat tutustua Polar Swan-palkkihirsitaloon, ota yhteyttä Sinua lähimpään Honkatalot-edustajaan.

Naava Resortin huvilat on toteutettu Honkatalojen ekopuutaloina. Katosta lattiaan ulottuva ikkunaseinä tuo luonnon sisätiloihin kaikkina vuodenaikoina. Polar-tyyppisten huviloiden yhteydessä on myös viihtyisä kokous- ja spa-rakennus Naava Springs. Jos haluat lisätietoja Naava Resortiin tai Naava Springsiin liittyen, ota yhteyttä: Kari Vainio, puh. 040 560 8455.

Honkatalot-edustajasi kertoo mielellään muista näyttötalokohteista omalla alueellasi. Järjestämme myös jatkuvasti taloesittelyjä ympäri maata.

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun