Ekologinen koti hirsitalona, puutalona tai puupalkkitalona

Lähes jokainen rakennus voidaan modernin tuotantoteknologiamme ansiosta valmistaa millä tahansa rakennustavalla. Suurin osa hirsitaloista toteutetaan massiivihirsitaloina, mikä tarkoittaa, että seinärakenteesta tulee yksiaineinen. Paksu lamellihirsi toimii itsessään lämmöneristeenä, minkä vuoksi muita eristeitä ei seinärakenteessa tarvita.

Puutalot valmistamme ekopuutaloina, jolloin seinärakenteessa ei käytetä tavallisesti käytettyjä eristeitä; mineraalivillaa ja muovia. Nämä korvataan luonnonmukaisilla eristeillä eli puukuitueristeellä ja paperilla. Näin seinärakenteesta tulee hengittävä.

Puutalomme on toteutettu pre-cut-tekniikalla, jolloin tehtaalla määrämittaan katkotut puuosat kootaan työmaalla ja mitään valmiita elementtejä ei käytetä. Honkataloilla on käytössä ainutlaatuinen Pre-Cut Strong -runkorakenne (60×195), joka tarjoaa asiakkaalle muita markkinoilla olevia pre-cut-rakenteita jämäkämmän ja massiivisemman runkorakenteen.

Puupalkkitalo on painumaton ja massiivinen taloratkaisu, jossa talon runko on valmistettu paksuista liimapalkeista. Puupalkkitalossa voidaan seinäpintojen verhouksessa käyttää ekopuutalon tavoin monipuolisesti erilaisia materiaaleja; puuta, kiveä tai lasia.

Kaikki toteutustavat ovat saatavilla myös vapaa-ajan rakentamiseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

IDEAKIRJE
Tilaamalla esitteen hyväksyn, että tietoni tallennetaan Honkatalojen sähköiseen tietojärjestelmään. Tutustu rekisteriselosteemme tästä.