Ekologinen koti hirsitalona, puutalona tai hybriditalona

Lähes jokainen rakennus voidaan modernin tuotantoteknologiamme ansiosta valmistaa millä tahansa rakennustavalla. Suurin osa hirsitaloista toteutetaan massiivihirsitaloina, mikä tarkoittaa, että seinärakenteesta tulee yksiaineinen. Paksu lamellihirsi toimii itsessään lämmöneristeenä, minkä vuoksi muita eristeitä ei seinärakenteessa tarvita.

Puutalot valmistamme ekopuutaloina, jolloin seinärakenteessa ei käytetä tavallisesti käytettyjä eristeitä; mineraalivillaa ja muovia. Nämä korvataan luonnonmukaisilla eristeillä eli puukuitueristeellä ja paperilla. Näin seinärakenteesta tulee hengittävä.

Puutalomme on toteutettu pre-cut-tekniikalla, jolloin tehtaalla määrämittaan katkotut puuosat kootaan työmaalla ja mitään valmiita elementtejä ei käytetä. Honkataloilla on käytössä ainutlaatuinen Pre-Cut Strong -runkorakenne (60×195), joka tarjoaa asiakkaalle muita markkinoilla olevia pre-cut-rakenteita jämäkämmän ja massiivisemman runkorakenteen.

Hybridirakentamisessa voidaan yhdistellä hirsi- tai muita puurakenteita lasiin ja teräkseen. Tämän ansiosta puurakentamisen mahdollisuudet nousevat aivan uudelle tasolle. Pystymme toteuttamaan vaativimmatkin visiot designista tinkimättä.

Kaikki toteutustavat ovat saatavilla myös vapaa-ajan rakentamiseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää

"*" näyttää pakolliset kentät

IDEAKIRJE
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan Honkatalojen sähköiseen tietojärjestelmään. Tutustu rekisteriselosteemme tästä.

Lue lisää

Etusivu

Referenssit

Know-how

Mallisto

Galleria

Tilaa talokirja

Yhteystiedot

Tarinamme

Sertifikaatit

Missio

Yritys

Talopäivä

Suojattu: Formintestaus

Suojattu: Ovi- ja ikkunatyyppien valintalomake

Open House

Suojattu: Esitetilaus – Messut