Plushuvilat ja Plustalot

Plushuvila 40

Pieni tilaihme

Plushuvila 60

Pienen perheen tai pariskunnan ympärivuotinen vapaa-ajan viettopaikka

Plushuvila 80

Suosituin Plushuvila-malli

Plushuvila 100

Tilavin yksikerroksinen Plushuvila

Plushuvila 118

Vakiomallista muokattu asiakkaan tarpeisiin

Plushuvila 124

Plushuvila voidaan sovittaa monenlaisille tonteille

Plushuvila 140

Tilavat makuuhuoneet mahdollistavat suurenkin seurueen majoittamisen

Plushuvila 160

Laajennettavissa toisen kerroksen avulla

Plushuvila 160S

Yhdistettävissä erillinen, mutta saman katon alla sijaitseva sauna- tai vierastupa

Plussauna

Plussaunat muodostavat mallistomme pienen, mutta sitäkin tärkeämmän osan

Plustalo A178

Valoa ja avaruutta

Plusvilla A205

Ripaus ylellisyyttä

Plusvilla B205

Monimuotoisilla tiloilla asumisen mukavuutta

Plustalo 254

Suunnittelun lähtökohtana avarat, valoisat sisätilat sekä suojaisa, aurinkoinen piha

Plushirsi XS

Kompakti city-talo

Plushirsi S

Tilankäytöltään erittäin tehokas malli

Plushirsi M

Tarjoaa lisää väljyyttä

Plushirsi L

Oivallinen valinta, kun tilaa tarvitaan enemmän

Plushuvila Atrium 114

Kokoistaan suurempi

Plushuvila Atrium 125

Tuntuu suuremmalta kuin onkaan

Plushuvila Atrium 140

Edustustason loma-asumista

Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy

Plushuvilalle mainetta ja kunniaa kansainvälisissä muotoilukilpailuissa

Plushuvilat on Plusarkkitehtien ja Honkatalojen kunnianhimoisen yhteistyön tuloksena syntynyt mallisto, joka tarjoaa useita erilaisia malleja ja satoja erilaisia variaatioita. Malliston rakennusten kokoluokka vaihtelee 15-neliöisistä saunoista yli 100 neliön huviloihin.

Mallisto on saanut kansainvälistä huomiota ja tunnustusta. Plushuvilat-mallisto on saavuttanut Good Design Awards-ohjelman palkinnon, joka myönnetään maailman kaikkein innovatiivisimmille ja uraauurtavimmille teollisen muotoilun ja graafisen suunnittelun tuotteille. Lisäksi Plushuvilat-mallisto on saanut toisen sijan arvostetussa Fennia Prize-muotoilukilpailussa.

 

Pelkistetty design – asumisen laatua arkeen ja vapaa-aikaan

Plushuvilat on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät modernista ja selkeästä arkkitehtuurista sekä tarkkaan harkituista, viimeistellyistä yksityiskohdista. Laaja mallisto kattaa niin vapaa-ajan asumiseen ja kesämökiksi soveltuvia pienempiä Plushuviloja kuin vakituiseen asumiseen suunniteltuja Plustaloja. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Plushuvilat on suunniteltu toteutettaviksi rakenteeltaan muovittomina ekopuutaloina pre-cut -tekniikalla, joka mahdollistaa mitä monimuotoisimmatkin rakenneratkaisut.

Plustalojen skandinaavisen designin selkeä muotokieli

Kansainvälistäkin tunnustusta saaneen Plushuvila-malliston innoittamana syntyneet Plustalot on ainutlaatuinen talomallisto maailmassa. Plustaloissa on yhdistetty innovatiivisella tavalla perinteinen puutalorakentaminen sekä moderni selkeälinjainen arkkitehtuuri. Plustalot on suunniteltu pre-cut -rakenteisina ekopuutaloina, mutta niiden ulkoverhouksessa voidaan käyttää materiaalina myös kestävää hirttä.

Valmiit talomallimme variaatioineen tarjoavat oivan lähtökohdan talosi suunnittelulle. Kaikkiin malleihin ja niiden variaatioihin voimme tehdä haluamiasi muutoksia tai yhdessä Plusarkkitehtien kanssa voimme suunnitella sinulle täysin yksilöllisen Plustalon. Tutustu Plushuviloihin (video) ja Plushirsitaloihin (video).

Fennia Prize      Plusarkkitehdit

Plushirsi

Plustalo-mallisto laajenee neljällä uudella talotyypillä. Plushirsi-talojen seinärakenne on suunniteltu massiivisestä hirrestä toteutettavaksi, jolloin talosta saadaan mahdollisimman ekologinen. Seinästä tulee yksiaineinen eli se on pelkkää puuta, eikä eristeitä käytetä. Näin varmistetaan hengittävä seinärakenne ja puhtain mahdollinen sisäilma. Yksiaineinen seinärakenne on taatusti turvallinen ja toimiva rakenne vaativissakin olosuhteisssa.

Haluttaessa Plushirsi-mallit voidaan toteuttaa myös ekopuutalorakenteilla. Julkisivun pintamateriaalina on tällöin joko hirsi, puupaneeli tai uutena vaihtoehtona kivilevy. Malliston neljä kokoluokkaa XS, S, M ja L soveltuvat erikokoisille tonteille ja erilaisiin tilatarpeisiin. Pohjaratkaisu on helposti muunneltavissa vastaamaan myös asiakkaan erityistoiveita.

Plushirsi-mallistossa yhdistyvät parhaimmillaan laadukas design ja luonnolliset rakennusmateriaalit. Plushirsi-talot ovat ennen kaikkea suunniteltu kaupunkiympäristöön. Ne ovat arkkitehtuuriltaan selkeälinjaisia ja pelkistettyjä, mutta tuovat aitouden ja luonnon osaksi jokapäiväistä elämää.

PLUS COLLECTION -GALLERIA

Plushuvilat ovat huviloita moderniin makuun. Pelkistetty ja voimakas muotokieli istuu täydellisesti suomalaiseen maisemaan. Katso kuvat galleriastamme!