New World Luxury – kun kaikki yhdistyvät

Missiomme on New World Luxury, missä maailmanluokan design ja tekniikka, asujan pidempi elämä sekä maailman pelastaminen yhdistyvät.

Maailma on tullut vaiheeseen, jossa se on löytämässä kestävän kehityksen. Maailman arvomaailma on suuressa muutoksessa. Materialismin, kuluttamisen, luonnonvarojen tuhlaamisen, saastuttamisen, kertakäyttöisyyden ja vastuuttomuuden rinnalle on syntymässä arvoihin perustuva luonnonmukainen uusi elämäntapa. Ympyrä on sulkeutumassa. Olemme palaamassa alkuperäiseen yhteyteen luonnon kanssa, mutta modernilla tavalla. Meille New World Luxury on syvää arvopohjaista ajattelua, jonka ytimessä on vastuu elämästä.

New World Luxury

Maailmanluokan design

Meillä maailmanluokan design tarkoittaa, että asioimme parhaiden puurakentamiseen keskittyneiden arkkitehtien kanssa. On kunnia-asia, että yksi Suomen parhaista puuarkkitehtuuriin keskittyneistä arkkitehdeistä, Janne Kantee arkkitehti SAFA, työskentelee meillä Honkataloilla. Suomalainen puuarkkitehtuuri on laajalti tunnustettua myös maailmalla.

Maailmanluokan tekniikka

Honkatalot on investoinut osaavaan henkilökuntaan sekä koneisiin ja laitteisiin. Tavoitteenamme on olla alan johtava yritys teknisessä osaamisessa ja toteutuksessa. Honkatalot on tehnyt historiassa ensimmäisenä monia alalle syntyneitä teknisiä innovaatioita, joilla on pystytty viemään hirsi- ja puurakentaminen uudelle tasolle.

Asujan pidempi elämä

Honkatalot haluaa ymmärtää kaikki ihmisen kehoon kohdistuvat erilaiset stressin muodot ja minimoimaan tai poistamaan ne luomansa asumisympäristön avulla. Ihmisen soluihin vaikuttaa lukematon määrä erilaisia toksiineja, jotka tulevat kehoon hengityksen, kosketuksen, ravinnon ja säteilyn kautta. Pystymme vaikuttamaan ihmisen hengittämään ilmaan ja koskettamaan materiaaliin sekä opastamaan muissa vaikuttavissa tekijöissä. Voimme vaikuttaa materiaalivalinnoilla myös näkymättömän säteilevän stressin määrään. Honkatalot tekee valinnat materiaaleissa ja niiden laadussa, missä tärkeimpänä kriteerinä on asujan pidempi elämä. Maailman tiedeyhteisöillä on olemassa tutkimukset ja todisteet näiden asioiden vaikutuksesta ihmisen elämän pituuteen.

Maailman pelastaminen

Honkatalot haluaa, että luonto voisi suositella meitä sitä kunnioittavana yrityksenä. Tavoitteenamme on positiivinen hiilijalanjälki, mikä toteutuu toimittamassamme valmiissa talossa. Hirsi– ja puutalon valmistusprosessi kuluttaa todistetusti vähiten energiaa erilaisia rakennustapoja vertailtaessa ja ne varastoivat hiiltä koko elinkaarensa ajan. Rakentamistapamme on asiantuntijoiden mukaan kaikista rakennustavoista ympäristöystävällisin. Ja tavoitteemme on kehittää sitä ja tuotantomenetelmiämme entistä ympäristöystävällisimmiksi.

Teemme kaikkemme, että olemme luottamuksenne arvoisia.

Mikko Vainionpää, Harri Vainionpää & Katariina Vainionpää – neljäs sukupolvi perheyrityksen johdossa. Jouko Vainionpää, perheyrityksen vanhin.

Kun kaikki yhdistyvät – New World Luxury

New World Luxury arvot