Laatua huipputeknologialla

Panostamme laatuun tuotannon jokaisella osa-alueella – aina puun raaka-aineen laadusta ja kuivauksesta paneeleiden höyläykseen saakka. Tuoreimmat investointimme ovat uusi Hundegger K2i-erikoispuuntyöstökone, joka on ainut laatuaan Suomessa, sekä uudistunut lamellihirren valmistuslinja. Käytössämme on maailman edistyksellisin puuntyöstöteknologia.

Eniten CNC-työstöjä

Taloissamme on moninkertainen määrä CNC-työstötunteja normaaliin verrattuna. Se tarkoittaa, että puuliitokset ja detaljit on työstetty valmiiksi tehtaalla, jolloin talo on nopeampi asentaa ja lopputulos on siisti. Taloihin ei jää näkyville ikävän näköisiä metallikiinnikkeitä, vaan viimeistellyt puuliitokset luovat taloon lopullisen laadun tunteen.

Viimeisin lamellihirren valmistustapa ja turvallinen liima

Valmistamme lamellihirret ja liimapalkit ainutlaatuisella Rotoles-tekniikalla, jolloin lamellin höyläysvaiheessa puun syyt ensin aukaistaan. Näin liima pääsee tunkeutumaan syvälle puun syihin ja lamellihirsien sekä liimapalkkien liimasaumoista tulee tiiviitä. Lopputulos on erittäin laadukas lamellihirsi, jonka liimasaumat eivät aukeile.

Käytämme sveitsiläistä Purbond-liimaa, joka on formaldehydivapaa ja äärimmäisen kestävä polyuretaaniliima lamellihirsien ja liimapalkkien valmistukseen. Se on turvallinen, ei muodosta huoneilmaan mitään haitallisia kaasuja ja tunkeutuu syvälle puun syihin muodostaen pitävän ja tiiviin liitoksen.

Hallitsemme koko tuotantoketjun mikä tarkoittaa, että tuotamme tehtaallamme kaikki taloihin tarvittavat puumateriaalit. Tällöin mahdollistuu jatkuva laadun valvonta sekä tuotekehitys. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta.

Kehitämme tuotantoamme jatkuvasti. Viimeisimmät investointimme tuotekehitykseenmme ja asiakkaalle laadun varmistamiseksi ovat MARINUS POWERMAX -päätyponttikone ja HUNDEGGER-ohjattu ketjusaha . Päätyponttikone mahdollistaa erittäin siistit jatkokset paneeleihin. Ohjattu ketjusaha parantaa puutyöstöjä esim. aukkosahauksissa.