AVOIMET TYÖPAIKAT

Honkatalot työnantajana

Honkatalot on perheyritys, jonka juuret puunjalostuksessa ulottuvat yli sadan vuoden päähän. Käytössämme on oma sahalaitos, joten pystymme varmistamaan puutavaran saatavuuden kaikkina aikoina. Tuotantoon valitsemme vain puun parhaat laatuluokat, mikä tarkoittaa ylivertaista laatua lopullisessa tuotteessa.

Honkatalojen tunnusmerkkejä ovat maailman modernein puuntyöstöteknologia sekä moderni hirsi- ja puuarkkitehtuuri. Talomme lähtevät työmaalle lähes asennusvalmiiksi työstettyinä.

Haluamme mahdollistaa myös kaikkein kunnianhimoisimman designin toteuttamisen puurakenteisena. Talojemme kysynnän ja liikevaihtomme yhä kasvaessa tarvitsemme henkilökuntaamme lisää huippuosaajia ja motivoituneita tulevaisuuden tekijöitä.

Haluatko työskennellä suomalaisen puurakentamisen huipulla, kansainvälisellä työkentällä ja olla mukana kehittämässä parempaa asumista?

Lue lisää arvoistamme ja missiostamme.

 

Haemme nyt

 

Haemme hirsi- ja puutalojen asentajia/asennusryhmiä

Lue lisää ja jätä hakemuksesi

 

Avoin hakemus

Voit jättää meille avoimen hakemuksen, mikäli meillä ei juuri nyt ole sinulle sopivaa työpaikkaa avoinna. Otamme yhteyttä mikäli sopivia työtehtäviä tulee tarjolle.

Jätä avoin hakemus