HIRSITALOT

Honkatalojen hirsitalot valmistetaan Suomessa, suomalaista tarkkaan valituista raaka-aineista. Käsittelemme puun maailman moderneinta tuotantoteknologiaa hyödyntäen. Meillä on yli sadan vuoden kokemus puun käsittelystä ja tehtaaltamme löytyy maailman suurin hirsihöylä.

Maailmanluokan laatu, parhaat puutalorakentamiseen erikoistuneet arkkitehdit, nykyaikainen tuotantolinja ja New World Luxury ajattelutapa vie käsityksen hirsitalorakentamisesta aivan uudelle tasolle.

Hirsitalo Riihi

Laaja valikoima yksilöllisiä moderneja hirsitaloja

Mallistomme valmiit hirsitalot suunnitellaan aina yksilöllisesti asujan tarpeet ja hyvinvointi huomioiden. Myös tontti ja taloa ympäröivä luonto vaikuttavat parhaisiin ratkaisuihin ja tavoitteenamme on luoda kokonaisuus, jossa talo istuu osaksi luontoa ja luonto saadaan tuotua osaksi sisustusta.

Mallistostamme löydät sopivat hirsitalot ja -huvilat, niin luonnon keskelle kuin kaupunkiinkin. Siirry selaamaan mallistoa tästä.

 

Heräsikö kysymyksiä? Olemme vain viestin päässä

"*" näyttää pakolliset kentät

IDEAKIRJE
Tilaamalla esitteen hyväksyn, että tietoni tallennetaan Honkatalojen sähköiseen tietojärjestelmään. Tutustu rekisteriselosteemme tästä.

 

Valmistamme Honkatalot-hirsitalot synnynnäisellä ammattitaidolla

Moderni hirsitalo on aito luonnontuote, joka tekee hyvää niin asukkailleen kuin ympäristölleen. Se kestää aikaa ja säilyttää arvonsa. Me Honkataloilla valmistamme yksilöllisesti suunniteltuja hirsitaloja, jotka räätälöidään viimeistä yksityiskohtaa myöten asiakkaan toiveiden mukaan. Puunjalostus on meille intohimo, joka on periytynyt perheyrityksessämme jo neljännessä polvessa.

 

Painumaton hirsirakenne moninkertaistaa hirsirakentamisen mahdollisuudet

Honkatalojen omalla patentoidulla FIT-tekniikalla toteutettu painumaton hirsitalo on valintasi, jos vaadit arkkitehtuurilta ja toteutukselta enemmän. Erityinen tapitus-ruuvaus-tekniikka varmistaa, että hirsiseinä pysyy suorana eikä painumista tapahdu. Tällöin massiivipuuhun voidaan turvallisesti yhdistää myös laajoja, jopa lattiasta katonrajaan ulottuvia lasipintoja. Painumaton hirsitalo on pienintä yksityiskohtaa myöten tyylikäs ja huoliteltu design-kokonaisuus.

 

TUTUSTU TOTEUTTAMIIMME HIRSIKOTEIHIN SUOMESSA JA MAAILMALLA

Modernit hirsitalot Honkataloilta toiveidesi mukaan räätälöitynä.

Olemme valmistaneet hirsitaloja jo yli puoli vuosisataa. Kurkista sisälle Honkatalot-koteihin ja aisti aidon hirsitalon tunnelma. Toteuttamiamme kohteita löytyy galleriasta ja mallistosta.

 

MEILTÄ SAAT PARHAAT RATKAISUT MODERNIIN HIRSITALOON

Moderni arkkitehtuuri vaatii rakenteilta paljon. Jotta talo voi olla designiltaan harmoninen ja saumaton kokonaisuus, jokaisen detaljin ja ratkaisun on oltava tarkkaan harkittu. Kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja toimintaamme, jotta massiivipuu taipuisi entistäkin paremmin modernin designin tarpeisiin.

Modernin hirsitalon design vaatii rakenteilta paljon.

Innovaatioihimme lukeutuvat mm. City Plus -nurkkaratkaisu, jonka ansiosta hirret kulkevat samassa tasossa eikä perinteistä pitkänurkkaa tarvita, kiinteisiin ikkunoihin kehitetty HTWS-ikkunajärjestelmä, patentoitu painumaton hirsirakenne FIT sekä omat Sharpline- ja Softline-profiilimme, jotka tekevät hirsiseinästä huolitellun ja yhtenäisen näköisen. Yhdessä nämä ratkaisut muodostavat kokonaisuuden, joka on vertaansa vailla. Huolella suunniteltu ja oikein toteutettu moderni hirsitalo on tyylikäs, turvallinen ja pitkäikäinen.

Meillä on myös markkinoiden laajin hirsivalikoima. Valmistamme niin höylä- kuin lamellihirsiä kuusen ja männyn puusta. Erikoisuutemme on extravahvat lamellihirret, ja valikoimassamme on lisäksi eri koossa lamellipyöröhirsiä sekä D-hirsiä perinteisemmän hirren ystäville. Hirsiin työstämme omat profiilimme, jotka takaavat hirsiseinän huolitellun ulkonäön. Uutuustuotteemme Alkuhirsi on sydänkeskeinen kuusen höylähirsi – kauttaaltaan puhdasta puuta.

Alkuhirsi

 

HIRSITALON HYVÄ SISÄILMA LISÄÄ HYVINVOINTIA

Hirsitalossa sisäilman laatu on todistetusti hyvä kaikkina vuodenaikoina. Hirsitalon massiivinen seinärakenne hengittää eli säätelee ilmankosteutta varastoimalla ja luovuttamalla kosteutta tarpeen mukaan. Tällöin huoneilman kosteustasapaino on aina optimaalisella tasolla.

Koska suhtaudumme sisäilman laatuun vakavasti, lamellihirtemme valmistetaan aina formaldehydivapaata liimaa käyttäen. Näin huoneilmaan ei haihdu mitään haitallisia yhdisteitä. Lue lisää hirsitalon sisäilmasta.

 

HIRSITALO ON YMPÄRISTÖLLE HYVÄ

Hirsitalo on monin verroin ekologisempi muihin rakennustapoihin verrattuna, joten se tekee hyvää myös luonnolle. Hirsitalon valmistaminen vaatii vain murto-osan kivitalon valmistamiseen tarvittavasta energiasta, ja lisäksi se varastoi hiiltä koko pitkän elinkaarensa ajan.

 

HIRSITALOT, JOISSA DESIGN JA LUONTO KOHTAAVAT

Modernissa hirsitalossa on hyvä sisäilma.

Hirsitaloissamme vankka tietotaito puun käsittelystä yhdistyy design-ajatteluun. Arjessa toimiva ja korkeatasoinen arkkitehtuuri sekä tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat ovat meille kunnia-asia. Huolellinen suunnittelu yhdessä alan edistyksellisimpien innovaatioiden sekä viimeisimmän tuotantoteknologian kanssa tuovat myös hirsitalosta haaveilevan ulottuville modernin arkkitehtuurin parhaat puolet: avaruutta tuovat tilaratkaisut sekä laajat lasipinnat, joiden kautta ympäröivä luonto vuodenaikoineen tulee osaksi sisustusta.

 

HIRSIRAKENTAMISESSA VAIN MIELIKUVITUS ON RAJANA

Hirsi on loistava vaihtoehto modernin designin toteuttamiselle.

Teemme koteja ja vapaa-ajan asuntoja, joissa hyvinvointi, design ja ekologisuus ovat kaikki etusijalla. Hirsitalo Honkataloilta haastaa käsityksesi hirsirakentamisesta ja vie sen kokonaan uudelle tasolle. Meidän tehtävämme on toteuttaa rakentajien unelmia. Tuo meille villeimmät visiosi ja mahdottomiksi tuomitut toiveesi – teemme niistä totta.

TILAA HOUSE DESIGN COLLECTION -TALOKIRJAMME

House Design Collection -talokirja on yli 250 sivuinen ideapankki. Esite on täynnä ideoita oman rakennusprojektin suunnitteluun. Luo selkeä mielikuva tulevasta talostasi upeiden sisä- ja ulkokuvien sekä 3D-mallinnosten avulla.

Tilaa maksuton esite >>

MODERNIT TALOT JA HUVILAT

Modernit talot ja huvilat edustavat uutta, tämän ajan puu- ja hirsitaloarkkitehtuuria. Hirsi- ja puutalon ei tarvitse olla se perinteinen ”mummonmökki”, sillä uuden tuotantoteknologian ansiosta arkkitehtuuri ei ole enää materiaalisidonnaista. Tutustu modernit talot ja huvilat -mallistoon!