HTWS-ikkunat – patentoitu valttikorttimme

HTWS -integroidut ikkunaratkaisumme tulee sanoista Honkatalot Windows System. Kyseessä on pitkään kehittämämme tuote, jossa on pyritty ratkaisemaan niin tyylilliset, tekniset, rakenteelliset ja energiatehokkuuden näkökulmat.

Alumiinirunkoinen seinärakenteeseen integroituva ikkuna mahdollistaa koko seinän laajuiset ikkunapinnat unelmiesi kotiin. HTWS -ikkunat ovat karkaistua lasia, joka vaikuttaa vetolujuuteen ja näin ollen lisää lasin turvallisuutta. Lasien laatu varmistetaan uunitesteillä, jotta mahdolliset halkeamat havaitaan ennen asennusta.

HTWS-ikkunat valmistamme omalla tehtaallamme Töysässä, ja näin ollen pystymme valvomaan ikkunoiden tuotannon laatua kaikissa tuotannon vaiheissa.

 

TYYLIKÄS LISTATON LOPPUTULOS

HTWS -ikkunat tekevät lasiseinästä tyylikkään viimeistellyn näköisen, koska listoja ei tarvita. Listattomuus on usein yksi kriteereistä, jonka vuoksi asiakas valitsee meidän tuotteemme. HTWS -frameless nurkka mahdollistaa lasipinnan jatkumisen kahdella seinällä turvallisesti ja energiatehokkaasti. HTWS -frameless nurkassa ulompi lasi suojaa liitoksen reunan. Myös hirsitaloon on mahdollista toteuttaa jopa koko seinä lasista. Hyödynnä tonttisi parhaat näkymät!

HTWS (Honkatalot Window System) frameless -nurkka

Tilaa Honkatalot House Design Collection -talokirja,

yli 300-sivuinen opas täynnä ideoita ja inspiraatiota!

Tilaa tästä maksuton talokirja

 

ENERGIATEHOKAS HTWS

Energiatehokkuus HTWS -ikkunoissamme on erittäin hyvä. Puurunko ja ikkunat muodostavat saumattoman ja tiiviin kokonaisuuden, jolloin nurkat eivät ole vetoisia lasipinnasta huolimatta. HTWS -ikkunat ovat lämpimiä ja kestäviä, alumiiniset karmit toimivat vaativimmissakin olosuhteissa. Ikkunaelementit on kiinnitetty karmeihin kumitiivistein. Lasin u-arvo on 0,6, joka on parempi kuin ns. normaalin ikkunan (1,0). U-arvolla tarkoitetaan lämmönläpäisykerrointa eli kuinka paljon ikkuna läpäisee lämpöä. Mitä pienempi U-arvo on, sitä parempi lämmöneristys on. U-arvo vaikuttaa myös ikkunan ulko-osan jäätymiseen. Mikäli U-arvo olisi alle 0,6 ulkolasin jäätyminen olisi mahdollista. Tämän vuoksi HTWS -ikkunamme on turvallinen eikä se pääse jäätymään vaativissakaan olosuhteissa.

HTWS (Honkatalot Window System) -ikkunaratkaisu

VAIHTOEHTOJA AURINKOSUOJAUKSEEN

HTWS -ikkunoissamme on tuplaselektiivi, joka tarkoittaa, että lasi on päällystetty pinnoitteella, joka päästää auringon säteilyn sisälle, mutta vähentää lämmön säteilyä sisätiloista ulos.

HTWS-ikkunamme on valittavissa erilaisilla lasityypeillä. Erittäin kirkas lasi saa kirkkautensa siitä, että se ei sisällä lainkaan rauta-oksidia. Tummennettu lasi on toinen suosittu lasityyppimme.

Meillä on tarjota myös monipuolisia lisäominaisuuksia HTWS -ikkunoihimme. Ikkunapintoihin voidaan lisätä auringonsuojapinnoite, joka on asiakkaidemme yleinen toive. Suurin hyöty auringonsuojapinnoitteella on huoneilman lämpötilan madaltaminen noin 4-5 asteella kesällä kuumimpaan aikaan. Eli huoneilma ei lämpene kesällä niin voimakkaasti, kuin se lämpenisi ilman auringonsuojapinnoitetta.

Ikkunaseinälle voidaan integroida rakenteisiin automatisoidut auringonsuojat, jolloin suoja jää huomaamattomasti seinärakenteeseen kun sitä ei käytetä ja laskeutuu automaattisesti ikkunan suojaksi kun sitä tarvitaan. Tehokkaimmillaan aurinkosuojat ovat ulkopuolelle asennettuna. Aurinkosuojan ei myöskään tarvitse olla täysin pimentävä, vaan voit nauttia upeista maisemista ja välttyä auringonsäteilyn aiheuttamalta ylilämmöltä.

AINUTLAATUINEN IKKUNAJÄRJESTELMÄ

Suuret lasipinnat kodeissa vetoisine lattioineen ovat historian havinaa. HTWS -ikkuna ja seinärakenneratkaisumme ovat lämpimiä, esteettisiä ja energatehokkaita sekä turvallisia! Valmistamme HTWS -ikkunat itse omalla tehtaallamme Töysässä.

Honkataloilta saat yksilöllisen kodin toiveidesi mukaisesti toteutettuna. Pystymme räätälöimään energiatehokkaita ratkaisuja aina matalaenergiataloiksi saakka. Aloita suunnittelu Honkatalojen arkkitehtien kanssa tai käytä omaa arkkitehtia suunnittelussa. Tuotantotehtaamme maailmanluokan teknologia taipuu toteuttamaan vaativatkin arkkitehtuuriset yksityiskohdat. Yhdistä ulko- ja sisätilat luontevaksi jatkumoksi HTWS -ikkunaratkaisujemme avulla.

Kysy lisää tuotteistamme alueesi myyntiedustajalta.

 

HTWS -ikkunoiden ominaisuudet ja mahdollisuudet tiivistetysti

 • erittäin tiivis ja lämmin
 • käytetään karkaistua lasia
 • tuplaselektiivi
 • vakiona u-arvo 0,6, joka on parempi kuin ns normaalin ikkunan (1,0)
 • talon rakenteeseen suoraan integroitu
 • mahdollisuus käyttää HTWS -frameless nurkkaratkaisua
 • lisäominaisuutena mahdollisuus valita kirkas tai tummennettu lasi
 • lisäominaisuutena mahdollisuus käyttää auringonsuojapinnoitusta
 • mahdollisuus integroida aurinkosuoja seinärakenteeseen
 • minimalistisen tyylikäs listaton rakenne
 • mahdollistaa erittäin suuret ikkunapinnat
 • Honkatalojen patentoima

 

 

 

 

Tutustu myös muihin innovaatioihimme.

 

Lue lisää

Hirsitalot

Puutalot

Huvilat

Vastuullista rakentamista

Hybriditalot