Hyppää sisältöön

CE-MERKINTÄ

CE-merkintä mahdollistaa tuotteen vapaan liikkumisen Euroopan talousalueella. Se on valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää Euroopan unionin asettamat turvallisuutta, terveyttä, ympäristöä ja kuluttajansuojaa koskevat vaatimukset. CE-merkinnästä hyötyvät monet suomalaisetkin yritykset, joiden tuotteiden pääsyn eurooppalaisille markkinoille merkintä takaa.

Rakennustuotteiden CE-merkintä tuli Suomessa pakolliseksi Euroopan komission rakennustuoteasetuksen (305/2011) CE-merkintää koskevan asetuksen osan voimaantulon myötä 1.7.2013 niille rakennustuotteille, joille on olemassa CE-merkinnän mahdollistava yhdenmukaistettu standardi.

Honkataloille on myönnetty CE-merkintä eurooppalaisen teknisen hyväksynnän ETA-13/0767 mukaiselle hirsitalon rakennussarjalle sekä liimapuulle.

Suoritustasoilmoitus – hirsitalon rakennussarja (Dop No. 802-2/2018)

Suoritustasoilmoitus – liimapuu (Dop No. 903-1/2015)

Hirsitalon rakennussarjan suunnittelun laskennallinen tuotetyypin määritys (ETA-13/0767)

CE – hirsitalon rakennussarja

CE – liimapuu

AA-LUOTTOLUOKITUS

Yhtenä Suomen luottokelpoisimmista yrityksistä kuulumme Dun & Bradstreetin seitsenportaisen luottoluokitusasteikon toiseksi parhaaseen AA-luottoluokkaan. Vaatimuksena ko. luottoluokkaan pääsemiselle on vakiintunut toiminta, positiivinen tai ei-negatiivinen tausta ja maksutapa sekä talouden tunnusluvut mediaaniyrityksen tasolla.

HONKATALOT ON LUOTETTAVA YHTEISTYÖKUMPPANI – NYT JA TULEVAISUUDESSA

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on merkki siitä, että Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani – nyt ja tulevaisuudessa. Samalla se on vahva viesti yrityksen taloudellisesta vakaudesta, ja tukee Honkatalojen imagoa myös työnantajana.

Olemme Suomen Vahvimpana mukana luomassa voimaa tulevaisuuden talouselämään. Suomen Vahvimmat -sertifikaatin edellytyksenä on kuuluminen Rating Alfa -luottoluokitusasteikon terävimpään kärkeen (AAA tai AA+).

KAUPPALEHDEN MENESTYJÄ-YRITYS 2023

Nuottisaaren Saha konserni on taloudellisen suorituskykynsä perusteella luokiteltu menestyjäyritykseksi. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius.

Tunnuslukuvertailujen perusteella yritys on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

UUSIUTUVAA ENERGIAA

Honkatalot on hankkinut EECS (European Energy Certificate System) alaisia RES-GO (Renewable Energy Sources – Guarantee of Origin) sähkön alkuperätakuita 2000 MWh edestä kulutusvuodelle 2019. Tuotantomuotona on vesivoima.

EECS REG-GO sähkön alkuperätakuut ovat Euroopan Unionin Uusiutuvan Energian Direktiivin 2009/28/EC mukaisia sähkön alkuperätakuita, joilla sähkön alkuperä varmennetaan uusiutuvilla energianlähteillä tuotetuksi ja hiilidioksidivapaaksi.

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun