Honkatalojen puutalo on muoviton ekopuutalo

Ekopuutalo on terveellinen asumismuoto

Ekopuutalon seinärakenteessa tavallisissa puutaloissa käytetty mineraalivilla- ja muovirakenne korvataan ekovillalla ja paperilla. Näin rakenteesta saadaan hengittävä, eikä höyrysulkua muodostu. Sisäilma säilyy raikkaana ja puhtaana hengittää kaikkina vuoden- ja vuorokauden aikoina, eikä home- ja kosteusvaurioita muodostu.

Ekopuutalo on moderni puutalo, jolla on myös hirsitalon parhaat ominaisuudet. Jos kärsit allergiasta tai astmasta, paras vaihtoehto on muoviton ekopuutalo. Se on loistava vaihtoehto kivitalolle. Keski-Eurooppa ja osa Skandinaviaa ovat uusien talojen rakentamisessa siirtyneet jo täysin muovittomiin seinärakenteisiin. Kaikki Honkatalot ovat muovittomia taloja, näin saavutetaan luonnonmukainen ja terveellinen asumismuoto.

Honkatalot Collection -talokirja

Tilaa Honkatalot House Design Collection -talokirja,

yli 300-sivuinen opas täynnä ideoita ja inspiraatiota!

Tilaa tästä maksuton talokirja

moderni puutalo

yksilöllinen puutalo

Taloudellinen ja energiaa säästävä koti

Honkatalojen ekopuutalo on lämpöarvoltaan erittäin hyvä ja energiataloudellinen vaihtoehto. Seinärakenteessa käytetään vakiona eristevahvuutta 250 mm ja kattorakenteessa 450mm, mutta myös muut eristevahvuudet ovat toivomuksesta mahdollisia. Ikkunat ovat myös lämpöarvoltaan energiatehokkaat; ekopuutalon ikkunoiden U-arvo on < 1,0. Ekopuutalo on järkevä, tulevaisuuden ekologinen valinta.

yksilöllinen huvila Villa Puukkoniemi

yksilöllinen huvila Villa Puukkoniemi

Paikallaan rakentamisen edut

Honkatalojen modernit puutalot valmistetaan pre-cut -tekniikalla, jossa yhdistyvät perinteisen paikallaan rakentamisen ja teollisen valmistuksen edut. Talo valmistuu nopeasti, sillä se valmistetaan paikan päällä tehtaalla valmiiksi työstetyistä rakennusosista. Rakennustavan etuna on, että kaikkein vaativimmatkin rakenneratkaisut ovat mahdollisia – millimetrin tarkkuudella. Seinärakenne on saumaton, turvallinen kokonaisuus, jonka valmistumista asiakas voi halutessaan työmaalla itse seurata.

ekopuutalon rakenneleikkauskuva

Lue lisää

Hirsitalot

Huvilat

Vastuullista rakentamista

HTWS-ikkunat

Hybriditalot