Studio Void Collection

Pulsar H7457

Design-elämys kolmessa kerroksessa

Pulsar H5080

Suunniteltu villin kauniisiin maisemiin

Pulsar H3284

Esteetön näköala ympäröivään maisemaan

Nexus H5264

Tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman keskusteluun arkkitehtuurin ja maiseman välillä

Nexus H3625

Yhdistelmä perinteistä kotaa ja modernia saunamökkiä

VEGA H5270

Vegan geometrinen muoto on selkeä, kompakti ja suoraviivainen

VEGA H3647

Vega-sarjan pienin on yhdistelmä piilomökkiä, saunaa ja tähtitornia

PAOLO CARAVELLO

Italialainen arkkitehti Paolo Caravello muutti Suomeen vuonna 2011, jolloin hän perusti oman design-studionsa. Hän on toiminut suunnittelijana jo vuodesta 2003 ja luonut uransa Englannissa, jossa hän osallistui lukuisiin kehitysprojekteihin, alkaen korkean profiilin asuinalueista yksityisiin projekteihin. Olemme iloisia voidessamme esitellä hänen suunnittelemansa mallit Pulsar, Nexus ja Vega osana mallistoamme.

Pulsar on syntynyt dialogista, jota käyvät puhtaat geometriset muodot ja villi luonto. Se on tehty elämäntapaa varten, joka yhdistää ikiaikaisen kaipauksemme uppoutua luonnon kauneuteen ja nykyihmisen kaipauksen nauttia mukavuudesta ja eleganssista.

Nexus tarjoaa mielenkiintoisen näkökulman keskusteluun arkkitehtuurin ja maiseman välillä. Sen geometrinen ja linjakas ulkokuori sulautuu ympäröivään maisemaan ja korostaa samalla luonnon epäsäännöllisestä rytmistä kohoavaa kauneutta.

Studio Void Collection tuo geometrian ja luonnon yhteen

Studio Void Collection on italialaisen arkkitehdin Paolo Caravellon uusi Honkataloille suunnittelema mallisto, joka koostuu kolmesta mallista, Pulsar, Nexus ja Vega, variaatioineen.

Paolo Caravello muutti Suomeen vuonna 2011, jolloin hän perusti oman design-studionsa. Hän on toiminut suunnittelijana jo vuodesta 2003 ja luonut uransa Englannissa, jossa hän osallistui lukuisiin kehitysprojektihin, alkaen korkean profiilin asuinalueista yksityisiin projekteihin.

Studio Void Collection on syntynyt dialogista, jota käyvät puhtaat geometriset muodot ja villi luonto. Se on tehty elämäntapaa varten, joka yhdistää ikiaikaisen kaipauksemme uppoutua luonnon kauneuteen ja nykyihmisen toiveen nauttia mukavuudesta ja eleganssista. Arkkitehtuurissa näkyy myös arkkitehdin raikas tulkinta suomalaisesta luontosuhteesta.

 

Videon sivu