Huvilat

Laadukasta huvilaelämää

Rakentaminen on aina investointi tulevaisuuteen, minkä vuoksi myös huvilarakentamisessa halutaan korostaa yhä enemmän laatua ja kestävyyttä. Huvilat toimivat nykyään lähes poikkeuksetta kakkosasuntoina ja huvilaelämästä nautitaankin vuoden ympäri.

Olipa unelmasi vapaa-ajan asunnosta sitten luksushuvila tai erämökki, laatuun ja rakennuksen pitkäikäisyyteen kannattaa aina panostaa.

Honkatalot House Design Collection -talokirja

Tilaa Honkatalot House Design Collection -talokirja,

yli 300-sivuinen opas täynnä ideoita ja inspiraatiota!

Tilaa tästä maksuton talokirja

Moderni hirsihuvila moderni hirsihuvila

Huvila hirrestä tai ekopuutalona

Huvilasi voidaan toteuttaa joko hirrestä tai ekopuutalona.

Huvilarakentamisessa voimme myös yhdistää näitä rakennustapoja. Rakennustapojemme yhdisteleminen on meille arkipäivää, ja niitä hyödyntämällä varmistamme täydelliseksi hiotun lopputuloksen, jossa otamme huomioon pienimmätkin yksityiskohdat toiveidesi mukaisesti.

Suosittu ekopuutalo on täydellinen huvilaksi

Huvila on mahdollista rakentaa perinteisellä puutalorakenteella ekopuutalona eli muovittomana talona, sillä korvaamme puutalojemme seinärakenteissa muovin ja mineraalivillan puukuitueristeellä ja paperilla. Näin seinärakenne on hengittävä ja huvila voidaan myös pitää tiettyjä aikoja kylmillään, eikä siitä ole haittaa rakenteille.

Kun huvila rakennetaan ekopuutalona, sen pinnat voidaan verhoilla halutulla materiaalilla; erilaisilla paneeleilla tai laudoilla, kipsilevyllä, kivellä jne. Rakennustapa on erittäin joustava ja seinärakenne energiatehokas.

Plushuvila

Hirsihuvila tuo maan energian asumiseen

Hirsihuvila on säilyttänyt asemansa suosituimpana lomarakentamisen muotona Suomessa. Hirren suosimiseen huvilarakentamisessa on monia syitä:

  1. Hirsi on kestävä, myös vaativissakin olosuhteissa.
  2. Hirsirakennuksen sisäilman laatu on omaa luokkaansa, sillä massiivihirsi tasaa kosteusvaihteluita ja pitää sisäilman kosteuden aina optimaalisella tasolla.
  3. Hirren pinta on lämmin koskettaa ja se luo harmoniaa.
  4. Hirrestä toteutettu rakennus on ”pala luontoa”, josta virtaa maan energiaa sen asujille.

Suurin osa hirsihuviloistamme valmistetaan vaaleasta kuusen puusta, joka sopii mainiosti myös arkkitehtuuriltaan moderneihin rakennuksiin.

Plushuvila sisältä

Maailman luokan arkkitehtuuria

Honkatalojen tavoitteena on luoda asiakkaan unelmista totta – ilman kompromisseja. Teemme yhteistyötä parhaiden puurakentamiseen ja huviloiden suunnitteluun erikoistuneiden arkkitehtien kanssa.

Yhteistöiden seurauksena portfolioon on saatu Suomen, ja jopa maailman kuuluja rakennuksia, joista huviloiden osalta voidaan nostaa esiin:

Moderni vai perinteinen huvila?

Vapaa-ajan viettoon huvila on lähes poikkeuksetta paras paikka sen tyylistä ja rakennustavasta riippumatta. Toiset haaveilevat modernista luksushuvilasta, kun toiset taas haluavat perinteisen vanhanajan huvilakokemuksen ilman mitään ylimääräistä.

Me rakennamme ja suunnittelemme huvilat aina uuden omistajan mieltymysten mukaan. Myös yksinkertainen voi olla luksusta ja nykyaikainen sulautua luonnollisesti perinteisempään huvilarakennukseen.

Rakennuta huvilasi kompromisseitta, juuri sellaiseksi, kun haluat. Huippuarkkitehtimme auttavat luomaan inspiraatiostasi täydellisen huvilan.

 

Honkatalot tuo luonnon osaksi huvilan sisustusta

Suunnittelu ja edistyneet rakennusratkaisut tuovat luonnon osaksi huvilan sisustusta, ja huvilan osaksi luontoa. Kun jo suunnittelun alkuvaiheessa otetaan huomioon rakennusta ympäröivä luonto, saadaan valittua parhaat rakennusmenetelmät ja -materiaalit.

Laajoja lasipintoja hyödyntäen luonto saadaan tuotua sisätiloihin asti, jolloin myös upeat näköalat voivat avautua niin olohuoneesta, kuin saunastakin. Meidän kanssamme huvilan suunnittelussa, vain mielikuvituksesi on rajana.

 

Arvomme

Arvojemme mukaan rakennetut huvilat yhdistävät luonnon, hyvinvoinnin, ekologisuuden ja perinteitä kunnioittavan laadukkaan puurakentamisen. Ideologiamme ja arvomme ovat luonnon ja asujan puolella.

Ekologisuus on osana kaikkea puurakentamista. Puu on ekologisin rakennusmateriaali ja sen valitseminen huvilan raaka-aineeksi on vastuullinen valinta. Puusta valmistettu huvila on ekoteko kertakäyttökulttuuria vastaan, joka kestää. Kaiken lähtökohtana on raaka-aineeksi tarkkaan valittu kotimainen puu.

Hyvinvointi on puurakentamiselle ja erityisesti hirsirakentamiselle ominainen asia. Sisäilman pysyessä raikkaampana ja puhtaampana, rauhoittavat puupinnat tekevät hyvää niin keholle kuin mielellekin. Luonnollisesti hengittävässä huvilassa asukas voi paremmin.

Luonto ja sen kunnioittaminen kuuluvat perusarvoihimme. Puhdas luonto on maailman kaunein asia ja tahdomme valmistaa huviloita, jotka ovat harmoniassa rakennusta ympäröivän luonnon kanssa.

Zimmermaister-perinteistä kumpuava laatua korostava rakentaminen ja huipputeknologia, innoittaa meitä tavoittelemaan rakentamisessa aina, vain ja ainoastaan parasta laatua.

 

Heräsikö kysymyksiä? Olemme vain viestin päässä

"*" näyttää pakolliset kentät

IDEAKIRJE
Lähettämällä lomakkeen hyväksyn, että tietoni tallennetaan Honkatalojen sähköiseen tietojärjestelmään. Tutustu rekisteriselosteemme tästä.

 


Tutustu huvilamallistoihimme

Plushuvilat

Plushuvilamallisto on syntynyt Honkatalojen ja Plusarkkitehtien kunnianhimoisen yhteistyön tuloksena. Plushuvilamallisto tarjoaa useita huvilamalleja ja satoja erilaisia variaatioita. Malliston hirsihuvilat rakennetaan Plus-hirrestä. Suunnitele unelmiesi huvila nyt!

TARKASTELE PLUSHUVILAMALLISTOA

Plushuvilat

Polar Collection

Polar-mallisto tarjoaa ajattoman designin omaavia huviloita, joissa on ripaus Alppien chalet-henkeä ja keskieurooppalaista puupalkkirakentamista. Mallistosta löydät kompakteja vapaa-ajanasuntoja, edustushuviloita sekä -koteja. Yksilöllisen Polar-huvilan suunnittelu toiveidesi mukaan on myös mahdollista.

TARKASTELE POLAR COLLECTION -MALLISTOA

Polar Collection

Modernit talot ja huvilat

Tämän ajan puu- ja hirsitaloarkkitehtuuria edustavien modernien huviloiden mallistosta löydät muun muassa: Villa Puukkoniemi, Villa Black, Villa MorillaTaiga, Villa Kilpisjärvi sekä Peak  -huvilamallit. Pelkistetty voimakaslinjainen, mutta yksityiskohtainen design on ajatonta, mutta modernia. Katso upeat ekopuutalo- ja hirsihuvilat!

KATSO MODERNIT HUVILAT

Modernit huvilat

Lue lisää

Hirsitalot

Puutalot

Vastuullista rakentamista

HTWS-ikkunat

Hybriditalot