Hyppää sisältöön

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin hirsi- ja puutaloista

Talon rakentaminen on aina merkittävä tapahtuma. Elämänsä aikana suurin osa ihmisistä rakentaa vain kerran, oikean oman talon tai huvilan. Sen vuoksi kannattaa harkita tarkkaan, kenen talovalmistajan kanssa rakentaa tulevaisuuttaan.

Haluamme esitellä eräitä rakentajatarinoita, joissa asiakkaamme kertovat kokemuksiaan hirsi- ja puutaloasumisesta sekä siihen liittyvistä ajatuksista. Tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100-prosenttisesti tyytyväinen asiakas.

”Edustajanne kanssa käyty keskustelu ja ennakkoluulottomuus nostivat yhtiönne selvästi kärkeen.”

”Tuotteen laatu on erinomainen. Puu on laadukasta ja kaunista. Yksityiskohdat, kuten harjattu hirsi ja hirren mahdollistamat rakenteelliset ratkaisut ovat puhuttelevia.”

”Teillä oli ystävällinen ja asiaan paneutuva ote. Edustajan henkilökohtainen panostus oli hämmästyttävä.”

”Hyvä suunnittelu näkyy ja tuntuu lopputuloksessa. Rakennus on tarkkaan mietitty juuri tähän ympäristöön sopivaksi”

”Honkataloilla oli juuri se meidän kaipaamamme design.”

”Nyt kun talo on ollut neljä vuotta pystyssä, päätyisimme edelleenkin samaan talotehtaaseen ja runkomalliin.”

Hyvinvoinnin hirsitalo Hyvinvoinnin hirsitalo "Asumisen terveellisyys, luonnollisuus, laadukkuus ja arjen luksus! Lisäksi hirsitaloissa on jotakin ikiaikaista… Villa Havu ”Vierailimme vuosia sitten Mikkelin Asuntomessuilla kohteessa Wave, joka lumosi kaarevalla muotokielellään. Samassa… Casa Inkinen CASA INKINEN Joni Inkiselle, Puhdistamo – Real Foods Oy:n kaupalliselle johtajalle tärkeimpiä arvoja ovat… Hybriditalo Wave Wave Hybridihirsitalo Wave oli voittoisa asuntomessukohteemme vuonna 2017. Ekopuutalo Villa Hopeapuu Lohjan Asuntomessut 2021 Villa Hopeapuu Ekopuutalo Villa Hopeapuu rakennettiin Asuntomessuille 2021 Lohjalle. Honkatalot hirsitalo Riihi Riihi "Päädyimme yhteistyöhön Honkatalojen kanssa heidän valtavan asiantuntemuksen ja avoimen asenteen vuoksi" Villa Kivi, moderni huvila Villa Kivi – kokemuksia rakentamisesta Tutustu Villa Kiven asiakastarinaan Cube 170 Cube 170 Se, miksi valitsimme talotoimittajaksi juuri Honkatalot, oli heidän arvomaailmansa ja tapansa ajatella… Polar-huvila Ekopuutalo Polar Pitkäikäisiä, kestäviä ratkaisuja kaupunkihirsitalo Kuulas Kuulas Voimme suositella Honkatalojen hirsitaloa ja tehdastoimitusta hyvällä mielellä kenelle tahansa. Moderni hirsitalo Luoto Luoto – kokemuksia rakentamisesta Tutustu talon Luoto asiakastarinaan yksilöllinen hirsitalo Metso Metso Ystävällinen ja asiaan paneutuva ote Honkatalot Naava Resort kokemuksia rakentamisesta Naava Resort – kokemuksia rakentamisesta Tutustu Naava Resortin huviloihin ja kuule rakennuttajan mietteitä yhteistyöstä Honkatalojen kanssa Honkatalot Polar -huvila kokemuksia Polar-huvila – kokemuksia.fi Upea paikka sai arvoisensa huvilan Honkatalot Taiga Taiga Yhteistyö, ennakkoluulottomuus ajatuksiini sekä oikea ote asioiden eteenpäin viemiseen olivat tärkeimpiä asioita Honkatalot talomalli Villa Black Villa Black – kokemuksia.fi Honkatalojen Villa Black täytti Mikan ja Kaisan haaveen modernista hirsitalosta Honkatalot Villa Morilla Villa Morilla Hyvä tuote ja hyvä toiminta

”Valitsimme Honkatalot koska heillä oli korkea laatu ja halu toteuttaa asiakkaan haluama kokonaisuus. Honkataloilla on kauniita tunnistettavia yksityiskohtia. Kuten tarkasti työstetty painumaton hirsi yhdistettynä HTWS ikkunoihin. Nämä luovat kauniin ja tunnistettavan kokonaisuuden.”

”Yhteistyö arkkitehdin kanssa sujui loistavasti ja omat visiot toteutuivat upeasti. Talosta huokuu laatu!”

”Innovaatiot, laatu ja asenne tekevät mestarin. Honkatalot on suunnannäyttäjä ja rohkea edelläkävijä.”

”Honkatalot tuottaa hyvää laatua ja heidän kanssaan on helppo asioida.”

”Koko projekti meni suunnittelusta rakentamiseen yllättävän helposti. Saimme juuri sellaisen yksilöllisen huvilan kuin halusimme. HTWS ikkunat ovat todella upeat.”

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun