Sukupolvilta sukupolville

Puun käsittely on meillä verissä. Olemme perheyritys, jossa tietotaito puunjalostuksesta on kulkeutunut sukupolvelta toiselle jo yli sadan vuoden ajan, neljännessä polvessa.

Pitkä kokemuksemme alalta, jatkuva tuotekehitys ja tiukka laadunvalvonta varmistavat sekä talojemme että koko toimintamme laadun. Tällä hetkellä työllistämme noin 70 alan ammattilaista, jotka huoletivat taloprojektinne onnistumisesta sen eri vaiheissa. Lisäksi meillä on kattava myyntiedustajien verkosto kotimaassa ja maailmalla.

Tärkeintä meille on toteuttaa asiakkaidemme toiveet asumisesta joustavasti ja luotettavasti. Tavoitteenamme on aina 100% tyytyväinen asiakas.

Laadukas koti mittatilaustyönä

Valmistamme jokaisen kodin yksilöllisesti Honkatalojen tehtaalla Töysässä. Tuotevalikoimaamme kuuluvat modernit hirsitalot, puurunkoiset muovittomat ekopuutalot sekä puupalkkitalot. Toteutamme myös laadukkaat huvilat kesäkäyttöön ja ympäri vuoden asuttaviksi. Laajasta mallistosta löytyy ideoita eri tyylisiin koteihin, ja suunnittelupalvelumme palvelee asiakkaitamme projektin alusta lähtien.

Raaka-aineena käytämme suomalaista, maailman parhaalla havumetsävyöhykkeellä kasvanutta puuta. Tuotantoon hyväksymme vain puun parhaat A- ja B-laatuluokat, jolloin alalla yleisesti käytetyt laatuluokat karsitaan kokonaan pois. Honkatalot-koti on tehty vain valikoiduista raaka-aineista, aikaa ja vaivaa säästelemättä.

Viimeisteltyjä yksityiskohtia huipputeknologialla

Tehtaallamme on käytössä maailman modernein puuntyöstöteknologia, mikä tarkoittaa millimetrin tarkkoja työstöjä ja lähes rajattomia arkkitehtonisia ratkaisuja. Talojemme valmistuksessa käytetään keskivertoa moninkertaisesti enemmän CNC-työstötunteja, joten Honkatalot-koti on jo tehtaalta lähtiessään erittäin pitkälle työstetty ja viimeistelty. Näin säästyy monia normaalisti työmaalla tehtäviä työvaiheita. Kaikki liitokset ovat design-yksityiskohtia, joissa laatu näkyy.

Vankka kokemus yksilöllisestä rakentamisesta

Honkatalot tunnetaan hyvin myös maailmalla. Kotimaan ohella tärkeimpiä markkina-alueitamme ovat Keski-Eurooppa ja Venäjä. Vienti on aina ollut tärkeä osa toimintaamme ja tällä hetkellä viennin osuus koko tuotannosta on noin 50 %. Pitkä vientikokemuksemme takaa asiantuntemuksen myös erittäin yksilöllisissä talokohteissa. Meitä on alusta alkaen innoittanut perinteinen keskieurooppalainen Zimmermeister-puusepänkulttuuri, jossa kunnia ja työn laatu ovat avainasemassa.

 

Lue lisää

Etusivu

Referenssit

Know-how

Mallisto

Galleria

Tilaa esite

Yhteystiedot

Tarinamme

Sertifikaatit

Missio

Tuotevalikoima