FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Plushuvilat ja Plustalot

Plushuvilalle mainetta ja kunniaa kansainvälisissä muotoilukilpailuissa

Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy
Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy

Plushuvilat on Plusarkkitehtien ja Honkatalojen kunnianhimoisen yhteistyön tuloksena syntynyt mallisto, joka tarjoaa useita erilaisia malleja ja satoja erilaisia variaatioita. Malliston rakennusten kokoluokka vaihtelee 15-neliöisistä saunoista yli 100 neliön huviloihin.

Mallisto on saanut kansainvälistä huomiota ja tunnustusta. Plushuvilat-mallisto on saavuttanut Good Design Awards-ohjelman palkinnon, joka myönnetään maailman kaikkein innovatiivisimmille ja uraauurtavimmille teollisen muotoilun ja graafisen suunnittelun tuotteille. Lisäksi Plushuvilat-mallisto on saanut toisen sijan arvostetussa Fennia Prize-muotoilukilpailussa.

Pelkistetty design – asumisen laatua arkeen ja vapaa-aikaan

Plushuvilat on suunniteltu ihmisille, jotka pitävät modernista ja selkeästä arkkitehtuurista sekä tarkkaan harkituista, viimeistellyistä yksityiskohdista. Laaja mallisto kattaa niin vapaa-ajan asumiseen ja kesämökiksi soveltuvia pienempiä Plushuviloja kuin vakituiseen asumiseen suunniteltuja Plustaloja. Vaikka vaihtoehtoja on paljon, myös yksilöllinen suunnittelu on mahdollista. Plushuvilat on suunniteltu toteutettaviksi rakenteeltaan muovittomina ekopuutaloina pre-cut -tekniikalla, joka mahdollistaa mitä monimuotoisimmatkin rakenneratkaisut.

Plustalojen skandinaavisen designin selkeä muotokieli

Kansainvälistäkin tunnustusta saaneen Plushuvila-malliston innoittamana syntyneet Plustalot on ainutlaatuinen talomallisto maailmassa. Plustaloissa on yhdistetty innovatiivisella tavalla perinteinen puutalorakentaminen sekä moderni selkeälinjainen arkkitehtuuri. Plustalot on suunniteltu pre-cut -rakenteisina ekopuutaloina, mutta niiden ulkoverhouksessa voidaan käyttää materiaalina myös kestävää hirttä.

Valmiit talomallimme variaatioineen tarjoavat oivan lähtökohdan talosi suunnittelulle. Kaikkiin malleihin ja niiden variaatioihin voimme tehdä haluamiasi muutoksia tai yhdessä Plusarkkitehtien kanssa voimme suunnitella sinulle täysin yksilöllisen Plustalon.

plusarkkitehdit   fenniaprize

Tutustu myös muihin mallistoihin!

polarcollection  

plus_juhlavuosi

Plushirsi

Plustalo-mallisto laajenee neljällä uudella talotyypillä. Plushirsi-talojen seinärakenne on suunniteltu massiivisestä hirrestä toteutettavaksi, jolloin talosta saadaan mahdollisimman ekologinen. Seinästä tulee yksiaineinen eli se on pelkkää puuta, eikä eristeitä käytetä. Näin varmistetaan hengittävä seinärakenne ja puhtain mahdollinen sisäilma. Yksiaineinen seinärakenne on taatusti turvallinen ja toimiva rakenne vaativissakin olosuhteisssa.

Haluttaessa Plushirsi-mallit voidaan toteuttaa myös ekopuutalorakenteilla. Julkisivun pintamateriaalina on tällöin joko hirsi, puupaneeli tai uutena vaihtoehtona kivilevy. Malliston neljä kokoluokkaa XS, S, M ja L soveltuvat erikokoisille tonteille ja erilaisiin tilatarpeisiin. Pohjaratkaisu on helposti muunneltavissa vastaamaan myös asiakkaan erityistoiveita.

Plushirsi-mallistossa yhdistyvät parhaimmillaan laadukas design ja luonnolliset rakennusmateriaalit. Plushirsi-talot ovat ennen kaikkea suunniteltu kaupunkiympäristöön. Ne ovat arkkitehtuuriltaan selkeälinjaisia ja pelkistettyjä, mutta tuovat aitouden ja luonnon osaksi jokapäiväistä elämää.

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018