FIN GER FRA CH ENG RUS NO IT CZE JPN

Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Evo
Hirsitalo Evo, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Plustalo 254
Plustalo 254, Suomi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Evo
Hirsitalo, Sveitsi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Polar 132, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi
Polar 132
Hirsitalo Villa Olo, Suomi

Puutalot

Honkatalojen puutalo on muoviton ekopuutalo

Ekopuutalo on terveellinen asumismuoto

Ekopuutalon seinärakenteessa tavallisissa puutaloissa käytetty mineraalivilla- ja muovirakenne korvataan ekovillalla ja paperilla. Näin rakenteesta saadaan hengittävä, eikä höyrysulkua muodostu. Sisäilma säilyy raikkaana ja puhtaana hengittää kaikkina vuoden- ja vuorokauden aikoina, eikä home- ja kosteusvaurioita muodostu.

Ekopuutalo on moderni puutalo, jolla on myös hirsitalon parhaat ominaisuudet. Jos kärsit allergiasta tai astmasta, paras vaihtoehto on muoviton ekopuutalo. Se on loistava vaihtoehto kivitalolle. Keski-Eurooppa ja osa Skandinaviaa ovat uusien talojen rakentamisessa siirtyneet jo täysin muovittomiin seinärakenteisiin. Näin saavutetaan luonnonmukainen ja terveellinen asumismuoto.

Taloudellinen ja energiaa säästävä koti

Honkatalojen ekopuutalo on lämpöarvoltaan erittäin hyvä ja energiataloudellinen vaihtoehto. Seinärakenteessa käytetään vakiona eristevahvuutta 250 mm ja kattorakenteessa 450mm, mutta myös muut eristevahvuudet ovat toivomuksesta mahdollisia. Ikkunat ovat myös lämpöarvoltaan energiatehokkaat; ekopuutalon ikkunoiden U-arvo on < 1,0. Ekopuutalo on järkevä, tulevaisuuden ekologinen valinta.

Paikallaan rakentamisen edut

Honkatalojen modernit puutalot valmistetaan pre-cut -tekniikalla, jossa yhdistyvät perinteisen paikallaan rakentamisen ja teollisen valmistuksen edut. Talo valmistuu nopeasti, sillä se valmistetaan paikan päällä tehtaalla valmiiksi työstetyistä rakennusosista. Rakennustavan etuna on, että kaikkein vaativimmatkin rakenneratkaisut ovat mahdollisia – millimetrin tarkkuudella. Seinärakenne on saumaton, turvallinen kokonaisuus, jonka valmistumista asiakas voi halutessaan työmaalla itse seurata.

ekopuutalon_rakenneleikkaus

Honkatalot on luotettava yhteistyökumppani - nyt ja tulevaisuudessa.

Honkatalot-blogi - Honkatalot muualla verkossa - Yhteistyökumppanimme - Rekry - Suunnittelutiedot - Rekisteriseloste - Honkatalot-intra

Honkatalot - Kitulanmäentie 42, 63640 Ritola-Töysä - Puh. 0201 758 400
Honkatalot © 2018