Hyppää sisältöön

Muoviton talo Honkataloilta on turvallinen ja terveellinen valinta

Honkataloilla valmistamme kaikki talot rakennustavasta riippumatta ilman muovia. Niin hirsitaloissa, ekopuutaloissa kuin hybriditaloissa käytämme eristeenä ympäristöystävällistä puukuitueristettä mineraalivillan tilalla, ja seinärakenteissa muovi on korvattu paperilla. Näin rakenteesta saadaan luonnollisesti terve ja hengittävä, jolloin kosteus ei pääse tiivistymään rakenteiden sisään ja sisäilman laatu säilyy hyvänä.

Hengittävä rakenne ja hyvä sisäilma

muoviton talo

Muoviton talo hengittää. Hirsitalossa massiivipuinen seinärakenne ottaa vastaan ja luovuttaa kosteutta sisäilmasta ja näin säilyttää ilmankosteuden aina optimaalisella tasolla. Puupinnat myös puhdistavat ilmaa suodattaen siitä epäpuhtauksia.

Pre-cut-valmisteisissa ekopuutaloissamme puukuitueriste ja paperi korvaavat mineraalivillan ja muovin. Kun höyrysulkua ei muodostu, pysyvät kosteusvauriotkin loitolla. Ekopuutalo on moderni puutalo, jolla on hirsitalon parhaat ominaisuudet. Se soveltuu erinomaisesti modernin arkkitehtuurin toteuttamiseen.

Muoviton rakentaminen on hyväksi ihmiselle ja ympäristölle

muoviton talo

Muovittomuus on meille arvovalinta. Haluamme valmistaa taloja, joissa ihmiset voivat hyvin, ja siihen tarkoitukseen soveltuvat parhaiten aidot luonnon materiaalit. Myös ympäristönäkökulmasta puu on materiaalina vertaansa vailla. Se on uusiutuva luonnonvara, kestää sukupolvelta toiselle ja pitkän elinkaarensa aikana se lisäksi varastoi hiiltä. Puu on mahdollista myös kierrättää. Siksi kannattaa valita puu.

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun