Arkkitehtisuunnittelu

Laadukasta arkkitehtisuunnittelua

Janne Kantee Arkkitehtisuunnittelu
Janne Kantee, arkkitehti SAFA

Suuri osa Honkatalojen toteuttamista kohteista on täysin yksilöllisesti suunniteltuja. Laadukas asuminen lähtee aina liikkeelle huolellisesta talosuunnitteluprosessista, jossa kartoitetaan perheen toiveet asumisen suhteen.

Asiakkaanamme Sinulla on mahdollisuus hyödyntää suunnittelupalveluamme Honkatalojen luonnostelusopimuksella.

Suunnittelutyön pohjaksi voidaan ottaa olemassa oleva talomalli tai vaihtoehtoisesti aloittaa täysin yksilöllisen ratkaisun kehittäminen.

Toteutamme mielellämme myös ulkopuolisten arkkitehtien suunnitelmia.

Lähin Honkatalot-edustajasi kertoo mielellään eri vaihtoehdoista.

 

Katso video arkkitehti­suunnittelusta

Videolla Janne Kantee kertoo Honkatalojen arkkitentisuunnittelupalveluista.

Videon sivu

Suunnitelmat perheen ja tontin ehdoilla

Oman arkkitehtisuunnittelumme lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeiden huomioiminen sekä luottamuksellinen asiakassuhde. Olemme mielellämme mukana taloprojektissa aivan sen alkuvaiheesta lähtien kartoittamalla tarpeet ja tontin suomat mahdollisuudet ja erityispiirteet. Hankkeen budjetti määritellään yhdessä rakentajan kanssa – lähtökohdat ja suunnitteluratkaisu sovitetaan tämän mukaiseksi.

Aikaa kestävää arkkitehtuuria ja toimivia kokonaisuuksia

Kauttamme saatte kaikki arkkitehtisuunnitteluun kuuluvat palvelut, vastaamme mielellämme koko suunnitteluprosessista luonnosvaiheesta toteutukseen. Erilaisia makuja ja näkemyksiä samoin kuin tyylisuuntia on useita – tartumme mielellämme haasteeseen löytääksemme juuri Sinulle sopivan ratkaisun. Korkeatasoinen ja aikaa kestävä arkkitehtuuri, tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat sekä toimiva kokonaisuus ovat meille kunnia-asia.

Yksittäisistä kohteista aluesuunnitelmiin

Teemme myös tiivistä yhteistyötä lukuisten kotimaisten sekä ulkomaistenarkkitehtien kanssa, näistä esimerkkeinä mainittakoon Plus-mallistomme sekä lukuisat yksilölliset kohteemme. Yksittäisten kohteiden lisäksi saatte meiltä halutessanne myös laajempiin hanke- sekä aluesuunnitteluun liittyvät suunnittelupalvelut yhteistyössä projektimyyntimme kanssa.

Ekologista ja viihtyisää asumista

Kohteemme sijaitsevat kotimaan lisäksi ulkomailla, tarvittaessa myös vientikohteisiin liittyvät palvelut onnistuvat kauttamme. Suunnittelussa huomioimme kestävän kehityksen mukaiset periaatteet, energiamääräykset sekä muut voimassaolevat rakennuslait ja -määräykset. Puu on hengittävä ja uusiutuva materiaali, puhdas ja raikas sisäilma on taloissamme vakiona. Huolellisella suunnittelulla luomme viihtyisiä sekä toimivia tiloja elämiseen, ja laadukkaan talon arvo säilyy sukupolvien ajan.

Janne kantee allekirjoitus

Janne Kantee, arkkitehti SAFA