HONKATALOT DESIGNER COLLECTION

Villa Saimaanhelmi

Yksilöllinen ja moderni hirsitalo

Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kuuma on uusi maamerkki Tampereen sydämessä. Puurakenteinen saunaravintola avasi ovensa kesäkuun…

El Lodge

Honkatalojen toimittama El Lodge -hirsihotelli Espanjan Sierra Nevadassa on ylellinen lomakohde vaativaan…

DESIGNER COLLECTION – JANNE KANTEE

Janne Kanteen, Honkatalojen oma arkkitehti SAFAJanne Kanteen, Honkatalojen oma arkkitehti SAFA, kynästä on syntynyt lukematon määrä yksilöllisesti suunniteltuja hirsi- ja puutaloja. Yksittäisten kohteiden lisäksi Janne on suunnitellut puurakenteisia asuinalueita sekä projektikohteita, kuten Ähtärin hirsirakenteinen Naava Chalet -huoneistohotelli ja El Lodge -luksushiihtohotelli Sierra Nevadassa. Näkyvimmällä paikalla Jannen töistä on varmasti saunaravintola Kuuma Tampereen sydämessä.

Jannen töissä on huomioitu tarkasti asiakkaan toiveet asumisesta, ympäristö ja tontin antamat mahdollisuudet. Tunnistettava muotokieli näkyy erityisesti laajojen lasipintojen yhdistämisessä puurakenteisiin niin, että luonnonvalo pääsee täysin oikeuksiinsa sisätiloissa. Kun näkee pieteetillä suunnitellun modernin hirsitalon tai puutalon, joka tuo esille sijaintinsa parhaat puolet, on helppo todeta: sehän on ilmiselvä Kantee!

Janne Kantee, arkkitehti SAFA, on syntynyt Tampereella vuonna 1975. Hän on valmistunut vuonna 2008 Tampereen Teknillisestä yliopistosta ja aloitti työt Honkataloilla samana vuonna. Janne on uransa aikana suunnitellut lukemattomia puurakennuksia julkisista rakennuksista kaupallisiin tiloihin, kokonaisiin alueisiin sekä korkealuokkaisiin asuintaloihin Marbellasta Moskovaan.

Katso video arkkitehti­suunnittelusta

Videolla Janne Kantee kertoo Honkatalojen arkkitentisuunnittelupalveluista.

LAADUKAS ASUMINEN LÄHTEE LIIKKEELLE YKSILÖLLISESTÄ SUUNNITTELUSTA

Yksilöllinen talosuunnittelu lähtee aina liikkeelle perheen toiveista ja tarpeista asumisen suhteen. Asiakkaanamme Sinulla on mahdollisuus hyödyntää suunnittelupalveluamme Honkatalojen luonnostelusopimuksella.

SUUNNITELMAT PERHEEN JA TONTIN EHDOILLA

Oman arkkitehtisuunnittelumme lähtökohtia ovat asiakkaan tarpeiden huomioiminen sekä luottamuksellinen asiakassuhde. Olemme mielellämme mukana taloprojektissa aivan sen alkuvaiheesta lähtien kartoittamalla tarpeet ja tontin suomat mahdollisuudet ja erityispiirteet. Kauttamme saatte kaikki arkkitehtisuunnitteluun kuuluvat palvelut luonnosvaiheesta rakennuslupakuviin.

AIKAA KESTÄVÄÄ ARKKITEHTUURIA JA TOIMIVIA KOKONAISUUKSIA

Erilaisia makuja ja näkemyksiä samoin kuin tyylisuuntia on useita – tartumme mielellämme haasteeseen löytääksemme juuri Sinulle sopivan ratkaisun. Korkeatasoinen ja aikaa kestävä arkkitehtuuri, tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat sekä toimiva kokonaisuus ovat meille kunnia-asia.

YKSITTÄISISTÄ KOHTEISTA ALUESUUNNITELMIIN

Yksittäisten kohteiden lisäksi saatte meiltä halutessanne myös laajempaan hanke- sekä aluesuunnitteluun liittyvät suunnittelupalvelut yhteistyössä projektimyyntimme kanssa.

EKOLOGISTA JA VIIHTYISÄÄ ASUMISTA

Suunnittelussa huomioimme kestävän kehityksen mukaiset periaatteet, energiamääräykset sekä muut voimassaolevat rakennuslait ja -määräykset. Puu on hengittävä ja uusiutuva materiaali, puhdas ja raikas sisäilma on taloissamme vakiona. Huolellisella suunnittelulla luomme viihtyisiä sekä toimivia tiloja elämiseen, ja laadukkaan talon arvo säilyy sukupolvien ajan.

 

Honkatalot House Design Collection -talokirja

Tilaa Honkatalot House Design Collection -talokirja,

yli 300-sivuinen opas täynnä ideoita ja inspiraatiota!

Tilaa tästä maksuton talokirja

Lue lisää

Cube

GreenHouse Collection

Studio Void Collection

Mountain Collection

Villa Kivi

Havu

Polar Collection

Plushuvilat ja Plustalot

Silmu

Käpy

Modernit talot ja huvilat