Hyppää sisältöön

YHTEYSTIEDOT

HÄMEENLINNA


Pasi Leskinen 
Puh. 050 3075 707
pasi.leskinen@honkatalot.fi

Asiakaspalveleva ja ammattitaitoinen ote rakennushakkeeseenne. 20 vuotta yrittäjänä on opettanut minulle ihmisläheisen lähestymistavan kodin rakentamiseen. Minulta saatte kotinne suunnitteluun ja toteutukseen kokonaisvaltaisen ratkaisun arkkitehtisuunnittelusta valmiiseen kotiin.

Hannu Vehanen 
Puh. 0500 532 070
hannu.vehanen@honkatalot.fi

Sudenkatu 9, 24100 SALO

Olen toiminut puurakentamisen parissa yli 30 vuotta ja tuona aikana myynyt suomalaisia tuotteita 33 eri maahan. Tämän kokemuksen avulla haluan olla mukana toteuttamassa asiakkaiden kohteita niin omakotitalojen kuin vapaa-ajan asuntojenkin rakentamisessa.

Onnistunut lopputulos saavutetaan vasta silloin kun kaikki projektin osatekijät ovat kohdallaan. Honkatalot tarjoaa erinomaisen suunnittelupalvelun, rakenteiden hyvän teknisen toimivuuden ja äärimmilleen viedyn tuotannollisen toteutuksen. Noista lähtökohdista on erittäin hyvä lähteä toteuttamaan onnistunutta lopputulosta. Minä haluan olla myös mukana löytämässä muut puuttuvat palaset rakennushankkeeseenne ja olen aina myös itse käytettävissä projektin loppuun asti.

Honkatalot panostaa jatkuvasti vahvaan tuotekehitykseen ja se mahdollistaa yhä monipuolisempien puurakenteiden toteuttamisen. Me olemme valmiit koko ajan vaativampiin haasteisiin. Oman verkostoni kanssa olen valmis toteuttamaan kohteita niin mantereella kuin saaristossakin.

Ota yhteyttä niin sovitaan ensimmäinen tapaaminen!

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun