Hyppää sisältöön

YHTEYSTIEDOT

HELSINKI

Helsingin myyntikonttorimme sijaitsee Jätkäsaaressa osoitteessa Saukonpaadenranta 4 H, 00180 Helsinki (kts. kartta ja käyntiohje).

Konttorimme on avoinna sopimuksen mukaan. Palvelemme asiakkaita joustavasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Olemme usein kentällä toteuttamassa asiakkaidemme unelmia, joten soita ennen tuloasi edustajillemme tai varaa tapaamisaika sähköpostilla.

Myyntikonttorissa Sinua palvelee:

Pasi Leskinen Näyttelytalo Villa Modena Espoossa

Pasi Leskinen 
Puh. 050 3075 707
pasi.leskinen@honkatalot.fi

Asiakaspalveleva ja ammattitaitoinen ote rakennushakkeeseenne. 20 vuotta yrittäjänä on opettanut minulle ihmisläheisen lähestymistavan kodin rakentamiseen. Minulta saatte kotinne suunnitteluun ja toteutukseen kokonaisvaltaisen ratkaisun arkkitehtisuunnittelusta valmiiseen kotiin.

Olen rakentanut Espooseen modernin Villa Modena -hirsitalon, joka toimii Honkatalojen näyttelytalona. Olet tervetullut tutustumaan Villa Modenaan!

Heikki Jääskeläinen

Heikki Jääskeläinen 
Puh. 040 737 1818
heikki.jaaskelainen@honkatalot.fi

Olen toiminut talomyynnissä yli 25 vuotta, joista 12 vuotta olen myynyt suomalaisia taloja USA:ssa. Pitkä kokemukseni ja etenkin Amerikan vuodet ovat opettaneet minulle asiakaspalvelun ja asiakaslähtöisyyden merkityksen.

Ratkaisut perustuvat aina Sinun toiveisiisi ja tarpeisiisi sekä rakennuspaikan asettamiin vaatimuksiin. Jokainen talomme suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti joko arkkitehtiemme avustuksella tai asiakkaan oman arkkitehdin suunnitelmien pohjalta.

Soita tai tule käymään, niin keskustellaan siitä, miten voisimme olla avuksi rakennushankkeessasi.

Joni Inkinen Näyttelytalo Casa Inkinen Sipoossa

Joni Inkinen
Puh. 044 533 0001
joni.inkinen@honkatalot.fi

Viisitoista vuotta olen vaikuttanut hyvinvointialalla. Viimeiset seitsemän vuotta Puhdistamolla, Suomen johtavassa hyvinvointiyrityksessä. Intohimona terveys, laatu ja uuden luominen ovat ajaneet tähän pisteeseen ja ajavat myös tästä eteenpäin.

Rakennettuani itselleni Honkatalon, olin astunut uuteen maailmaan. Rakentamisesta oli tullut uusi intohimoni. Kun halutaan luoda pidempää ja parempaa elämää, yhdistetään; luonnon kunnioittaminen, huipputekniikka, laadukas rakentaminen ja design. Tällöin syntyy hyvinvointia tuova kokonaisuus.

Makar Axinin
Puh. +358 40 529 0079
makar.axinin@honkatalot.fi

Обслуживание на русском языке

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun