Hyppää sisältöön

YHTEYSTIEDOT

VIRRAT

Sakari Anttila
Erityisasiantuntija
Puh. 044 775 2826
sakari.anttila@honkatalot.fi

Rakennusinvestointi liittyy aina joukko suuria päätöksiä. Haluan olla asiakkaideni tukena näiden päätösten tekemisessä ja antaa heidän käyttöönsä pitkältä ajalta kertyneen asiantuntemukseni rakentamisesta ja asumisesta. Erityisesti painotan talon rakentamisessa seuraavia solmukohtia:

Rakennuspaikka. Hyvä sijainti kiinnostaa myös muita. Tämä takaa investoinnillesi mahdollisimman hyvän hinnan mahdollisella luopumishetkellä.

Talon sijoittelu tontille. Rakennuspaikan valinnan yhteydessä huolehdi siitä, että sijoitus tontille mahdollistaa lisäksi suunnittelun keinoin hyödyntää passiivinen energiansäästö (pääikkunat auringon suuntaan ja suojaus pohjoisen puolella). Kun tämä on ensin kunnossa, jatka energian säästötoimia rakenteiden ja tekniikan avuin.

Rakenna terveydellisesti turvallinen rakennus. Huolehdi siitä, että rakenteet toimivat kaikissa olosuhteissa turvallisesti. Mitä vähemmän esim. ulkoseinässä on eri materiaaleja, sitä turvallisempi lopputulos on.

Edellä kuvatut lähtökohdat muistaen: arvosta hyvää tilasuunnittelua tarpeittesi saavuttamiseksi. Honkatalojen tuotteilla tähdätään vahvasti juuri näihin lopputuloksiin.

Ota yhteyttä, niin mietitään yhdessä juuri Teidän perheellenne sopivat ratkaisut!

» Voidaan avustaa tontin valinnassa ja rakennuksen tontille sijoittumisessa.
» Kaikki ratkaisut tähtäävät passiiviseen energian säästöön ja viihtyisään asumiseen ekologisilla rakenteilla. Kysy lisää!

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun