Hyppää sisältöön

Ekopuutalo Villa Hopeapuu rakennettiin Asuntomessuille 2021 Lohjalle. Kysyimme rakentajaperheeltä muutaman kysymyksen.

Nyt kun Asuntomessuista on kulunut aikaa reilu vuosi, kuinka olette viihtyneet ekopuutalossanne?
– Olemme viihtyneet oikein hyvin. Tämä on paikka, jossa on helppo hengittää ja talo ratkaisuineen vastaa meidän käyttötarpeisiimme erinomaisesti.

Mikä talossanne on mielestänne parasta ja miksi?
– Talossa parasta on se, että se on suunniteltu  juuri tälle tontille maastonmuodot ja ilmansuunnat huomioiden. Tiloista halusimme mahdollisimman muuntautumiskykyiset ja monesti aamupalapöydässä heittelemmekin ajatuksia ilmoille miten voisimme jotakin tilaa muokata jatkossa jos/kun tarpeemme muuttuvat. Sisätilojen materiaalivalinnat teimme itse ja halusimme vaalia aitoja luonnonmateriaaleja ja perinteistä puusepäntyötä. Näistä valinnoista olemme kiitollisia joka ikinen päivä.

Miksi haluaisitte suositella ekopuutaloasumista muille?
– Alkujaan meillä oli mielessä pitkään massiivihirsitalo, mutta loppupeleissä päädyimme ekopuutaloon erittäin kireän rakentamisaikataulun vuoksi ja projektin edetessä myös kallistuimme siihen suuntaan, että ekopuutalo oli kuitenkin meille se parempi vaihtoehto. Pidämmekin ekopuutaloa erinomaisena hengittävänä vaihtoehtona hirsitalolle. Ekopuutalo tuntui olevan myös hieman hirsitaloa joustavampi vaihtoehto arkkitehtuurin kannalta.

Villa Hopeapuun rakentajaperhe

House Design Collection
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun