Hyppää sisältöön

Glass Resort on tarjonnut luksusmajoitusta Napapiirillä Rovaniemellä 1.12.2017 alkaen. Alue käsittää 24 kotamallista, lasikattoista huoneistoa sekä ravintolarakennuksen. 2022 avattiin uusi 320-neliöinen Premium Lodge -huvila, jossa majoitustilaa löytyy yhdeksälle henkilölle.

Glass Resort tarjoaa uuden tavan nauttia pohjoisesta taivaasta ja revontulista. Glass Resort -huoneistojen muodot ovat saaneet inspiraationsa  saamelaisperinteistä, ja niissä on hyödynnetty lasielementtejä sekä korkealuokkaista pohjoismaalaista sisustustyyliä. Kaikki rakennukset on suunnitellut italialainen arkkitehti Paolo Caravello, jonka kanssa yhteistyössä on syntynyt myös Honkatalojen Studio Void Collection -mallisto.

Jokaisessa Superior-lasihuoneistoissa (44 m²) on olohuone, varusteltu minikeittiö, yläkerran parvella parivuode (alakerrassa lisävuodemahdollisuus), oma sauna sekä ulkoporeallas. Uudessa Premium Lodgessa (320 m²) on neljä tilavaa, omalla kylpyhuoneella varustettua makuuhuonetta ja runsaasti oleskelutilaa. Tilat jakautuvat kahteen kerrokseen.

Tutustu lisää: Glass Resort kotisivut

House Design Collection
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun