Hyppää sisältöön

Tampereelle Härmälänrantaan alkaa ryhmärakennuttamishanke yhteistyössä Rakentuvan ja Insinööritoimisto LaRan kanssa. Pyhäjärven läheisyydessä sijaitsevaan luonnonläheiseen kortteliin toteutetaan kahdesta kolmen asunnon rivitalosta koostuva asunto-osakeyhtiö Härmälänrannan Purseri. Rakentuva on käynnistänyt hankkeen ja toimii ryhmärakennuttajakonsulttina. Perustettava asunto-osakeyhtiö toimii rakennuttajana.

Ainutlaatuisia hirsiasuntoja kaupunkirivitalossa

Yhtiöön tulee yhteensä kuusi kaksikerroksista, parvellista asuntoa. Asunnot ovat kooltaan 100,5-101,5 m² ja ne toteutetaan hirsirakenteisina. Korttelissa on yhteiskäytössä sisäpiha sekä hirsirakenteinen pihatalo, johon rakennetaan saunaosasto, kerhotila, polkupyörä-/suksiverstas ja pakettiautomaatti.

Korttelin on suunnittelut menestyksekäs, monipuolisen ja pitkän kokemuksen omaava innovatiivinen arkkitehti SAFA Jari Mäkimartti Himla arkkitehdit Oy:stä. Talojen näyttävässä designissa on vaikutteita teollisuusarkkitehtuurista. Kortteli toteutetaan energiatehokkaan ja vähähiilisen rakentamisen keinoin.

Sinustako ryhmärakennuttaja?

Hanke toteutetaan ryhmärakennuttamalla, joka on toistaiseksi vielä uudehko rakentamistapa. Pääset vaikuttamaan hankkeen kulkuun ja toteutukseen huomattavasti monia muita toteutusmuotoja enemmän. Ryhmärakennuttajakonsultti Rakentuva toimii kumppaninasi kaikissa hankkeen vaiheissa valmistumiseen saakka.

Tavoiteaikataulu:
Asiakasryhmän kokoaminen, sopimukset ja suunnittelu vuoden 2022 aikana.
Rakentaminen vuoden 2023 aikana.

Arkkitehtisuunnittelu: Jari Mäkimartti, Himla arkkitehdit Oy

Lue lisää

Honkatalot House Design Collection -talokirja

 

Tilaa tästä maksuton talokirja

 

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun