Santa´s Hotel Rakka

Santa’s Hotels -ketjun uusi design-hotelli, Santa´s Hotel Rakka on rakenteilla Kilpisjärvelle. Hotelli avaa ovensa helmikuussa 2023. Hotelli tarjoaa Saana-tunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä 200-paikkaisen ravintolan. Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. vastaa sisustussuunnittelusta, Honkatalot kohteen arkkitehtuurin toteutuksesta sekä puuosatoimituksesta ja MR-Contructions rakentamisesta.

Ympäristöystävällinen Santa’s Hotel Rakka

Uuden design-hotellin rakennusprojektissa on tärkeää huomioida ympäristöystävällisyys, ja siitä syystä puu- ja moduulirakentaminen sopivat hankkeeseen täydellisesti.

Hankkeessa hyödynnämme viimeisintä rakennustekniikkaa ja parasta suomalaista puurakentamisen osaamista korostaen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta ”, Santa’s Hotels -ketjun toimitusjohtaja Maarit Aho taustoittaa.

Korkeatasoisia ratkaisuja arktisiin haasteisiin

Ainutlaatuinen design-hotelli rakentuu Kilpisjärven mahtaviin maisemiin, mutta myös arktiseen ympäristöön. Arktinen ympäristö luo haasteita, jotka on tärkeä huomioida myös rakennusprosessissa. Kilpisjärven nopeasti muuttuvat sääolosuhteet vaativat myös rakennuksilta kestävyyttä ja eristävyyttä.

Rakennusten lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat ovat myös Honkatalojen omaa tuotantoa, sillä ne ovat patentoituja HTWS-ikkunoita. Ikkunat ovat tiiviit, turvalliset ja designiltaan mietityt. Laajat ikkunapinnat tuovat luonnon lähelle ja Lapin kauneudesta voi nauttia myös sisätiloissa kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina.

Kohteen arkkitehtisuunnittelu: Janne Kantee, arkkitehti SAFA.

Lue lisää Santa´s Hotels -nettisivuilta »

 

Honkatalot House Design Collection -talokirja

Tilaa tästä maksuton talokirja
 

Lue lisää

Levi Titanium

Pyhä, Kurula´s

Pyhä, Kultakero

Glass Resort

Inkoonranta

Härmälänrannan Purseri

Levi Spirit Lounge

Virtain yhtenäiskoulu

Lamminrahkan Haltijan Hirsi

Saaristohotelli The Barö

Vuoreksenkuutiot

Naava Chalet

Naava Resort

Saunaravintola Kuuma

Saunaravintola Kiulu

El Lodge

Kultaranta Marina

Kultaranta Resort

Ramsinranta

Art & Design Villas

Ravintola Rauhanranta

Saimaa Villas

Eerikkilä Resort

Pikonlinna

Elämyksiä Powerpark-Alahärmässä

Käenkoski

Koivurinteen päiväkoti

Rantalinna

Svenska Gården

Viiden tähden lomakylä