Hyppää sisältöön

Santa’s Hotels -ketjun uusi design-hotelli, Santa´s Hotel Rakka avasi ovensa helmikuussa 2023. Hotelli tarjoaa Saana-tunturin ja Käsivarren erämaan kävijöille 42 hotellihuonetta sekä 200-paikkaisen ravintolan. Sisustusarkkitehtitoimisto dSign Vertti Kivi & Co. vastaa sisustussuunnittelusta, Honkatalot kohteen arkkitehtuurin toteutuksesta sekä puuosatoimituksesta ja MR-Contructions rakentamisesta.

Ympäristöystävällinen Santa’s Hotel Rakka

Uuden design-hotellin rakennusprojektissa oli tärkeää huomioida ympäristöystävällisyys, ja siitä syystä puu- ja moduulirakentaminen sopivat hankkeeseen täydellisesti.

Hankkeessa hyödynnämme viimeisintä rakennustekniikkaa ja parasta suomalaista puurakentamisen osaamista korostaen ympäristöystävällisyyttä ja energiatehokkuutta ”, Santa’s Hotels -ketjun toimitusjohtaja Maarit Aho taustoittaa.

Korkeatasoisia ratkaisuja arktisiin haasteisiin

Ainutlaatuinen design-hotelli sijoittuu Kilpisjärven mahtaviin maisemiin, mutta myös arktiseen ympäristöön. Arktinen ympäristö luo haasteita, jotka on tärkeä huomioida myös rakennusprosessissa. Kilpisjärven nopeasti muuttuvat sääolosuhteet vaativat myös rakennuksilta kestävyyttä ja eristävyyttä.

Rakennusten lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat ovat myös Honkatalojen omaa tuotantoa, sillä ne ovat patentoituja HTWS-ikkunoita. Ikkunat ovat tiiviit, turvalliset ja designiltaan mietityt. Laajat ikkunapinnat tuovat luonnon lähelle ja Lapin kauneudesta voi nauttia myös sisätiloissa kaikkina vuorokauden- ja vuodenaikoina.

Kohteen arkkitehtisuunnittelu: Janne Kantee, arkkitehti SAFA.

Lue lisää Santa´s Hotels -nettisivuilta »

House Design Collection

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun