Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Asuntomessut 2023 Loviisassa

Olemme jälleen tänä vuonna mukana Asuntomessuilla. Messut järjestetään Loviisassa, uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella, 7.7.–6.8. välisenä aikana.

Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa. Messualueella asutaan aivan meren äärellä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Kuningattarenrannan talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. Tilat on suunniteltu erilaisiin elämäntilanteisiin muuntuviksi.

Ekopuutalo Cabin Havsstrand

Kohteemme Loviisan Asuntomessuilla 2023 on moderni ekopuutalo Cabin Havsstrand. Talon on suunnitellut Jani Lahti Plusarkkitehdeilta. Janin kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä, ja on mahtavaa päästä nyt tekemään yhdessä messukohdetta.

Arkkitehti Jani Lahti“Cabinhavsstrand on pienelle perheelle suunniteltu kustannustehokas, mutta laadukkaaksi suunniteltu koti. Rakennuksen suunnittelussa oli keskeisenä tekijänä merimaiseman huomioiminen, suuret ikkunat ja avarat näkymät, kuitenkin niin, että yksityisyys säilyy ja rakennuksen meren puolelle syntyy suojaisa terassialue. Toinen keskeinen tekijä suunnittelussa oli ekologisuus. Rakennus on toteutettu Honkatalojen muovittomana ekopuutalona.

Tontilla olevia puita ja maastonmuotoja on pyritty mahdollisuuksien mukaan säilyttämään. Rakennuksen muoto, väritys ja julkisivumateriaalit on valittu niin, että rakennus istuisi rakennuspaikalle rakennuspaikkaa kunnioittaen. Suunnitteluratkaisu perustuu Honkatalojen ja Plusarkkitehtien Plushuvilat talomallistoon. Malliston talot ovat laajasti muokattavissa asiakkaan ja rakennuspaikan tarpeet huomioiden.”

Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy

Ota seurantaan Instagramissa @cabinhavsstrand ja #cabinhavsstrand, ja tule mukaan messumatkalle!

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun