Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Ekologista design-asumista Westendissä

Yksi maan tavoitelluimmista asuinalueista, maailmanluokan design ja maailman paras rakennusmateriaali, suomalainen puu. Sitä tarjoaa xVillas Westend.

Espoon Westendiin on juuri valmistumassa myyntiin kaksi uniikkia Honkatalojen hirsitaloa, joissa näkyy huippuarkkitehtien Seppo Mäntylän ja Vertti Kiven tunnistettava kädenjälki. Laajat, lattiasta kattoon ulottuvat ikkunapinnat yhdistyvät virtaviivaisesti massiivisiin puurakenteisiin, joissa jokainen yksityiskohta on huolella mietitty.

Talot sijaitsevat Westendin Kuninkaanniemessä, rauhallisen päättyvän kadun varressa. Ikkunoista aukeaa upea merinäköala, ja Helsingin kantakaupunkiin on matkaa vain 10 minuuttia. Suunniteltu valmistumisaikataulu on helmikuussa 2021.

xVillas Westend

xVillas Westend olohuone

xVillas Westend keittiö

xVillas Westend terassi

New World Luxury – paras tapa asua ja elää

Hirsi on paitsi ekologisin tapa rakentaa, myös omasta hyvinvoinnistaan huolehtivan ihmisen valinta. Hirsitalossa sisäilma on raikas ympäri vuoden, ja puupinnat tekevät hyvää kaikille aisteille. Hirsitalossa ihminen voi hyvin, ja luontokin kiittää. Honkataloilla tätä ajattelua kutsutaan nimellä New World Luxury, ja sitä edustaa myös xVillas Westend – parasta mahdollista tapaa asua ja elää.

xVillas Westend ulkoa

xVillas Westend saunaosasto

xVillas Westend makuuhuone

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Sebastian Rostedt / Westhouse

sebastian.rostedt@westhouse.fi

040 037 3620

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun