Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Ensiesittelyssä: Levi Titanium Cabins

Levi Titanium

Nyt esittelyssä Levin Etelärinteen välittömään läheisyyteen rakentuva kokonaisuus Levi Titanium Cabins.

Kohteessa on haettu inspiraatiota ympäröivästä upeasta luonnosta sekä tuntureiden läheisyydestä. Levillä sekä lasketaan että hiihdetään, hyvä latuverkosto alkaa aivan vierestä. Toimintaa löytyy ympäri vuoden.

Korkeatasoinen ja aikaa kestävä arkkitehtuuri, tyylikkäät ja viimeistellyt yksityiskohdat sekä toimiva kokonaisuus ovat meille kunnia-asia. Laaja kokemuksemme majoituskohteista – niin Suomessa kuin ulkomailla – toimii vankkana pohjana suunnittelulle. Sisällä tilat ja sisustus on suunniteltu modernin avariksi ja vaaleiksi sekä helppohoitoisiksi. Valo ja varjot ovat elementtejä, jotka muuttuvat ja elävät vuorokauden- sekä vuodenaikojen vaihteluiden mukaan. Erityisesti pimeinä vuodenaikoina korostuu valaistuksen merkitys, jolla pystytään vahvistamaan kohteen arkkitehtuuria sekä luomaan tunnelmallisuutta sekä elämyksellisyyttä. Arki väistyy taka-alalle.

Puu on ympäristön kannalta paras rakennusmateriaali. Hankimme talojemme raaka-aineen vastuullisesti hoidetuista metsistä ja käytämme tuotannossamme vain puun parhaita laatuluokkia. Puu on luonnonmateriaali ja hyväksi ihmiselle. Rakennukset on suunnitellut Honkatalojen Janne Kantee, arkkitehti SAFA.

Kiinnostuitko? Lisätiedot ja kohteen myynti:
http://levititanium.fi/

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun