Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Kuningattaren kuutiot – Modernisti hirrestä Loviisan asuntomessuille

Olemme mukana toteuttamassa vain tunnin ajomatkan päähän Helsingistä, meren rannalle Loviisan asuntomessuille 2023 neljän hirsitalon kokonaisuutta. Kohde toteutetaan yhteistyössä Rakentuvan kanssa ja se tulee olemaan alueen ainoa ryhmärakennuttamishanke.. Kuningattarenrannan alue sijoittuu Loviisanlahden itärannalle, josta aukeaa upea merimaisema ja taustalla näkyy Loviisan keskusta. Rauhoittava ympäristö luo loistavat puitteet harmoniseen arkeen ja vaikka etätyöhön. Asunto Oy Loviisan Kuningattaren Kuutiot sijoittuu asuntomessualueen eteläosaan aivan Gröna Uddenin säilytettäväksi merkityn tammimetsikön reunaan omaan rauhaansa.

Moderneihin taloihin erikoistunut ja kansainvälisestikin arvostettu arkkitehti SAFA Janne Kantee on suunnitellut kortteliin neljä hirsirunkoista 117 m2 erillispientaloa tilaa ja luksusta kaipaaville pariskunnille tai lapsiperheille. Tontille on mahdollista toteuttaa vaikka pihasauna korostamaan yhteisöllisyyttä. Kohteissa panostetaan erityisesti ekologisuuteen ja vähäenergiseen led-valaistukseen, joka on asuntomessujen vuoden teema. Korttelille osoitetut venepaikat mahdollistavat asukkaiden nauttimisen merenkäynnistä. Kaupungin suosituin kesänviettopaikka Laivasilta sijaitsee aivan Loviisanlahden vastarannalla.

Kuningattaren Kuutioiden projekti on jo hyvässä vauhdissa, mutta vielä on mahdollisuus päästä hankkeeseen mukaan. Jos haluat lisätietoja, niin ota heti yhteyttä!

Sinua palvelevat:

Sannan kuva

Sanna Syrjälä
044 011 4124
rakentuva.fi

Pasi Raiskio
Puh. 0400 632 221
pasi.raiskio@honkatalot.fi

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun