Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Levi Titanium -huvilat myynnissä nyt

Levi Titaniumin huviloiden alue tullaan rakentamaan yhdelle Levin parhaista paikoista, aivan aurinkoisten Etelärinteiden tuntumaan. Huviloiden vierestä lähtee myös kattava latuverkosto sekä kelkkareitit. Etelärinteillä sijaitsevat Levin pisimmät rinteet ja South Point -keskus, lämmitetty tuolihissi sekä ravintolapalveluita. Toimintaa Levin alueelta löytyy hyvin myös ympäri vuoden (golf, maastopyöräily, kylpylä jne.).

Huviloiden rakennuspaikka sekä paikan selkeästi tunnistettava henki ovat olleet kantavia lähtökohtia huviloiden suunnittelussa. Kohteessa on haettu inspiraatiota ympäröivästä upeasta luonnosta sekä tuntureiden läheisyydestä.

 

Harkittuja designyksityiskohtia

Levi Titaniumin alueelle rakennetaan 14 korkeatasoisia huvilaa massiivisesta kuusen lamellihirrestä. Kohteessa käytetyt suuret lasipinnat avaavat näkymiä haluttuihin ilmansuuntiin ja ne myös tuovat luonnon sekä vuodenaikojen vaihtelut lähelle. Ikkunat toteutetaan patentoimillamme HTWS-ikkunoilla, joiden tekninen ja visuaalinen ylivoima on vertaansa vailla.

 

Tutustu lisää levititanium.fi

Sinua palvelee
Sofia Lehtonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
+358 40 7098 700
sofia@sofialkv.fi

Levi Titanium

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun