Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

Naava Resort laajenee Virroille

Naava Virrat tarjoaa tasokasta loma-asumista Toisveden rannalla

Ähtärissä toimiva Naava Resort laajentaa Virroille. Viidestä korkealaatuisesta huvilasta muodostuva Naava Virrat nousee Puukkoniemeen, Toisveden rannalle. Ensimmäiset rakennustyöt alkanevat jo tänä syksynä. Naava Virtain kiinteistöt myydään kuuden osakkeen osuuksina, jolla saa viettää aikaa kaksi kuukautta vuodessa valmiiksi kalustetulla huvilalla.

– Tarkoitus on, että täällä voi vain viihtyä, eikä tarvitse huolehtia muusta kuin omista eväistään. Ähtärin Naava Resortilla jokaisella osakkaalla on lisäksi oma lukollinen kaappinsa, jossa voi säilyttää esimerkiksi omia pöytäliinojaan, jos haluaa vaikkapa omat Marimekot pöytään, vastaava toteutetaan tännekin, kertoo Naava Resortin toimitusjohtaja Kari Vainio.

Vainio uskoo Naava Virtain houkuttelevan rauhallisuutta ja luonnonkauneutta kaipaavaa asiakaskuntaa, joilla ei ole aikaa tai halua käyttää huvilalla oloaikaansa työleirinä.

Rakennukset on suunnitellut arkkitehti SAFA Janne Kantee, jonka kädenjälkeä edustavat muun muassa Tampereen Laukontorin Kuuma -sauna, Naava Chalet Ähtärissä ja Villa Saimaanhelmi, joka sijoittui toiseksi Asuntomessuilla Mikkelissä vuonna 2017. Huvilat toteutetaan Honkatalojen hengittävällä ekopuutalorakenteella, jolloin seinissä käytetään muovin ja mineraalivillan tilalla puukuitueristettä ja paperia.

Tutustu: www.naavavirrat.fi

Lue lisää projektista

TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun