Hyppää sisältöön
Ajankohtaista

VUODEN MALLITALO 2023 – CABIN HAVSSTRAND

Loviisan Asuntomessujen portit ovat nyt sulkeutuneet. Messumatkamme huipentui upeasti viimeisellä viikolla, kun messukohteemme sai RKL ry:n tunnustuksen. Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK RKL ry:n tuomaristo nimesi Cabin Havsstrandin Vuoden mallitaloksi 2023.

RKL:n mallitalon valintakriteereissä tärkeimpänä ovat rakennuksen korkea laatu ja viimeistely. Myös messuteemojen toteutumiseen kiinnitettiin huomiota.

”Havsstrandin arvoissa näkyy ekologisuus, ja tekniset ratkaisut ovat fiksuja”, RKL:n liittohallituksen puheenjohtaja Jukka Lintunen kiittelee. ”Esimerkkeinä korkeat ovet ja suurten ikkunoiden sijoittelut.  Vaikka merinäkymät ja luonnonvalo tulvivat talon sisään, yksityisyys on säilynyt”.

Lue koko tiedote.

Olemme omalta osaltamme hyvin otettuja Vuoden mallitalo -valinnasta. Kohdetta ovat olleet mahdollistamassa lukuisat yritykset ja ammattilaiset, joita haluamme kiittää onnistuneesta lopputuloksesta. Luonnollisesti Plusarkkitehdit Oy:n Jani Lahden taitava arkkitehtisuunnittelu ja rakentajaperheen oma visio ovat suuressa roolissa. Kiitos upeasta messumatkasta!

Asuntomessut Loviisassa 2023, Cabin Havsstrand oleskelutila
Cabin Havsstrand, olohuoneen ikkunoista on upeat näkymät merelle
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun