Hyppää sisältöön

Mitä arvostatte asumisessa?

Asumisessa oikeastaan itse taloakin tärkeämpää on paikka, missä kotimme sijaitsee. Kun paikka löytyi, halusimme rakentaa talon, joka on meidän ”lopullinen” kotimme. Haluamme, että ratkaisut kestävät aikaa ja elämää ja ovat mahdollisimman luonnonmukaisia ja allergiaystävällisiäkin.

Kuinka hankkeen suunnittelu tapahtui?

Suunnittelimme yhdessä tutun arkkitehdin kanssa kodin, jonka tekniset yksityiskohdat rakennesuunnittelija sekä Honkatalojen suunnittelija piirsivät lopulliseen muotoonsa. Kaikki meille tärkeät asiat onnistuivat, ja Honkatalojen suunnittelijan pöydälläkin vielä pystyimme yhteistyössä hiomaan viimeiset yksityiskohdat kohdalleen.

Miksi päädyitte Honkatalot-taloon?

Rakensimme kaupunkialueelle, ja Honkatalojen hirren profiili miellytti meitä selvästi eniten. Näimme profiilin asuntomessuilla. Emme halunneet hirsitaloomme ylimääräistä ulkolaudoitusta vaan toivoimme, että hirret menisivät sellaisenaan alueen tiukan rakennusvalvonnan seulasta läpi. Onneksi profiili kelpasi myös heille.

Hinnoittelussa Honkatalot ei ollut halvin, mutta hirsiprofiilin lisäksi myyjän ammattitaito ja palvelualttius olivat meille tärkeitä. Myös lupaus siitä, että Honkatalot pystyy toteuttamaan talon suoraan arkkitehdin suunnitelmien mukaisena oli meille tärkeä asia. Tässäkään asiassa emme joutuneet pettymään.

Mitä mieltä olette Honkatalojen sekä tuotteen että toiminnan laadusta?

Tuotteeseen olemme olleet erittäin tyytyväisiä, olemme asuneet uudessa kodissamme nyt puoli vuotta. Otimme melko laajan tehdastoimituksen ja olemme myös toimitukseen sekä koko rakennusprojektiin tyytyväisiä. Myyjän sitoutuminen projektiimme oli hyvin poikkeuksellista. Vastaavaa palvelua emme usko että olisimme saaneet mistään muualta. Kiitos Vesa!

Kuinka tyytyväinen olette toteutettuun Honkatalot-projektiinne?

Erittäin tyytyväisiä. Voimme suositella Honkatalojen hirsitaloa ja tehdastoimitusta hyvällä mielellä kenelle tahansa.

Ville ja Katariina

House Design Collection
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun