Cabin Havsstrand

Asuntomessut 2023 järjestettiin Loviisassa, uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella, 7.7.–6.8. Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa. Messualueella asutaan aivan meren äärellä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Kuningattarenrannan talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. Tilat on suunniteltu erilaisiin elämäntilanteisiin muuntuviksi.  

 

Ekopuutalo Cabin Havsstrand, kohde 12

OMAKOTITALO 4 h + k + vh + kph + s + wc + khh Kerrosala 137 m² Huoneistoala 114 m²

AUTOKATOS+VARASTO Kerrosala 7 m²

RUNKO Honkatalot ekopuutalo pre-cut strong

Arkkitehti Jani Lahti

Kohteemme Loviisan Asuntomessuilla on yksikerroksinen, seinärakenteeltaan muoviton ekopuutalo Cabin Havsstrand. Talo on saanut inspiraationsa vuosisadan puolivälin modernismista, ja sen muotoilu on ajatonta. Koko Loviisanlahden puoleinen seinä on pelkkää ikkunaa, Honkatalojen HTWS-designikkunoilla toteutettuna. Ikkunajärjestelmä on patentoitu, markkinoiden turvallisin ja tyylikkäin laajojen lasipintojen ikkunajärjestelmä.Talon on suunnitellut Jani Lahti Plusarkkitehdeilta. Janin kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä, ja on mahtavaa toteuttaa nyt yhdessä messukohdetta. “Cabinhavsstrand on pienelle perheelle suunniteltu kustannustehokas, mutta laadukkaaksi suunniteltu koti. Rakennuksen suunnittelussa oli keskeisenä tekijänä merimaiseman huomioiminen, suuret ikkunat ja avarat näkymät, kuitenkin niin, että yksityisyys säilyy ja rakennuksen meren puolelle syntyy suojaisa terassialue. Toinen keskeinen tekijä suunnittelussa oli ekologisuus. Rakennus on toteutettu Honkatalojen muovittomana ekopuutalona. Tontilla olevia puita ja maastonmuotoja on pyritty mahdollisuuksien mukaan säilyttämään. Rakennuksen muoto, väritys ja julkisivumateriaalit on valittu niin, että rakennus istuisi rakennuspaikalle rakennuspaikkaa kunnioittaen. Suunnitteluratkaisu perustuu Honkatalojen ja Plusarkkitehtien Plushuvilat talomallistoon. Malliston talot ovat laajasti muokattavissa asiakkaan ja rakennuspaikan tarpeet huomioiden.” Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy    

 

SISUSTUKSESSA UUTTA JA VANHAA

Cabin Havsstrandin sisustus on hyvin vintage-henkinen ja siinä nähdään 50–60-luvun designia. Sisustus on yhdistelmä uutta ja vanhaa. Tavoitteena oli luoda kestävä ja ajaton kokonaisuus.

”Talo on sisustustettu yhdistelemällä 50- ja 60-luvun vintagekalusteita sekä uusia ajattomia kalusteita kohteen pääsisustuskumppanilta Niemi Designilta. Niemi Designin kalusteet ovat suunniteltu kestämään aikaa niin laadun kuin muotokielensä puolesta. Sisustuksen värimaailmaan on haettu inspiraatiota ympäröivästä luonnosta.”

Kohteen rakennuttajat

 

Tutustu tästä messuesitteeseemme

Sinulla on myös mahdollisuus tutustua messutaloihin virtuaalisesti. Kirjautuminen virtuaalimessuille on nyt ilmaista.

Virtuaalimessuille

Lue lisää

Wing

Villa Hopeapuu

Wave

Villa Saimaanhelmi

Riihi