Cabin Havsstrand

Asuntomessut 2023 järjestetään Loviisassa, uudella merellisellä Kuningattarenrannan asuinalueella, 7.7.–6.8. välisenä aikana.

Kuningattarenranta tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen keskustan tuntumassa. Messualueella asutaan aivan meren äärellä ja kaikessa toiminnassa huomioidaan meren läheisyys sekä ekologinen rakennustapa. Kuningattarenrannan talojen elinkaari ulottuu pitkälle tulevaisuuteen. Tilat on suunniteltu erilaisiin elämäntilanteisiin muuntuviksi.

Kohteemme Loviisan Asuntomessuilla on moderni ekopuutalo Cabin Havsstrand. Talon on suunnitellut Jani Lahti Plusarkkitehdeilta. Janin kanssa olemme tehneet pitkään yhteistyötä, ja on mahtavaa päästä nyt tekemään yhdessä messukohdetta.

“Cabinhavsstrand on pienelle perheelle suunniteltu kustannustehokas, mutta laadukkaaksi suunniteltu koti. Rakennuksen suunnittelussa oli keskeisenä tekijänä merimaiseman huomioiminen, suuret ikkunat ja avarat näkymät, kuitenkin niin, että yksityisyys säilyy ja rakennuksen meren puolelle syntyy suojaisa terassialue. Toinen keskeinen tekijä suunnittelussa oli ekologisuus. Rakennus on toteutettu Honkatalojen muovittomana ekopuutalona.

Tontilla olevia puita ja maastonmuotoja on pyritty mahdollisuuksien mukaan säilyttämään. Rakennuksen muoto, väritys ja julkisivumateriaalit on valittu niin, että rakennus istuisi rakennuspaikalle rakennuspaikkaa kunnioittaen. Suunnitteluratkaisu perustuu Honkatalojen ja Plusarkkitehtien Plushuvilat talomallistoon. Malliston talot ovat laajasti muokattavissa asiakkaan ja rakennuspaikan tarpeet huomioiden.”

Jani Lahti, Plusarkkitehdit Oy

Lue lisää

Wing

Villa Hopeapuu

Wave

Villa Saimaanhelmi

Riihi