Hyppää sisältöön

Fjällen – täydellinen yhdistelmä luonnonrauhaa ja modernia mukavuutta Levitunturin turvallisessa sylissä – lähellä kaikkea.

Asunto Oy Levin Fjällen on Honkatalojen ainutlaatuisella painumattomalla hirsirakenteella toteutettava alppitalokokonaisuus, joka koostuu 13 premium-tason asunnosta. Asunnoissa yhdistyvät hotellimaisuus ja omistusasuminen, ja ne sopivat erinomaisesti asumiseen, lomakäyttöön sekä sijoituskohteiksi.

Ylellisyyttä ja mukavuutta huokuvat asunnot ovat monipuolisia ja tarjoavat laadukkaita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Asunnot ovat kooltaan 59–151 m².

Fjällen nousee upealle paikalle Levitunturin kupeeseen tarjoten rauhallisen ja luonnonläheisen ympäristön. Suuret HTWS-ikkunapinnat tarjoavat asukkaille mahdollisuuden nauttia uskomattomista Levitunturin ja Pallas-Yllästunturin kansallispuiston maisemista kaikkina eri vuodenaikoina.

Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta Fjällen sijoittuu vain muutaman kilometrin päähän Levin aktiviteettimahdollisuuksista ja tasokkaista palveluista. Vieressä sijaitsee West Point -hissiasema ja rinteestä pääsee laskemaan suoraan asunnoille. Lähin ravintola löytyy Fjällenin alakerrasta.

“Levi on huippuhyvä paikka niin lomanvietolle kuin vaikka etätöiden tekemiseen. Upea Lapin luonto revontulineen, kattava aktiviteettitarjonta sekä hyvät palvelut muodostavat yhdessä kokonaisuuden, jollaista on vaikea löytää muualta Suomesta.

Pohjois-Amerikan vuosinani tutustuin moniin sikäläisiin hiihtokeskuksiin sekä majoitusvaihtoehtoihin, ja jo silloin haaveilin, että tasokas, laadukkain materiaalein toteutettu ylellinen huoneistokokonaisuus olisi mukava päästä toteuttamaan myös Suomeen.”Saku Koivu, hankkeen alkuperäinen ideoija.

Kohdetta välittää:
Tanja Sotka, BO LKV
tanja.sotka@bo.fi
+358 45 274 4184

House Design Collection
TILAA YLI 300-SIVUINEN IDEAPANKKI

HONKATALOT
HOUSE DESIGN
COLLECTION -KIRJA

Tietoa tuotteistamme ja tavastamme rakentaa

Kymmeniä talo- ja huvilamalleja

Upeita ulko- ja sisäkuvia sekä 3D-visualisointeja

Runsaasti ideoita ja inspiraatiota oman Honkatalo-projektin suunnitteluun